Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Ξανθός- Μουζάλας: δεν λάβαμε ακόμη απόφαση για το παλαιό Νοσοκομείο

Ξανθός- Μουζάλας: δεν λάβαμε ακόμη απόφαση για το παλαιό Νοσοκομείο

moyzalas-1Σχετικά με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο κτήριο του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου, οι αρμόδιοι υπουργοί Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ενημέρωσαν τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Βαρεμένο ότι καμία απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί.
Ο Γιώργος Βαρεμένος επισήμανε τόσο στον κ. Ξανθό όσο και στον κ. Μουζάλα ότι το παλαιό νοσοκομείο, σύμφωνα με μελέτη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μπορεί να αξιοποιηθεί για τη στέγαση πρωτοβάθμιων μονάδων Υγείας που σχεδιάζεται να δημιουργηθούν στο Αγρίνιο και, επομένως, πρέπει να εξασφαλισθεί η αναγκαία χρηματοδότηση καθώς το ακίνητο, που έχει εγκαταλειφθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει υποστεί βανδαλισμό, χρήζει σημαντικής ανακαίνισης. Οι δύο υπουργοί επιφυλάχθηκαν να εξετάσουν από κοινού το θέμα.
Ούτε για το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας έχει ληφθεί απόφαση, αν και στην περίπτωση αυτή γίνεται λόγος για έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων, όχι περισσότερων από 35 έως 40, που πάσχουν από χρόνια νοσήματα ή αναπηρίες, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Βαρεμένος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ TEΤΑΡΤΓ ΘΕΣΗ.

  2. Σάκης

    Οι πληρωμένοι δολοφόνοι κατσαπλιάδες αριστεροί του Ελληνικού Λαού πρέπει σύντομα να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα.

  3. ΠΑΝΕ-6

    ΦΙΛΕ ME TOΨ ΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΩΡΑ, ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.