Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Χαρδαλιάς: Καμία μετακίνηση το Πάσχα, ας μην προκαλέσουμε την τύχη μας

Χαρδαλιάς: Καμία μετακίνηση το Πάσχα, ας μην προκαλέσουμε την τύχη μας

«Οποιαδήποτε συζήτηση και δικαιολογίες για έξοδο το Πάσχα αποτελεί ανεύθυνη και αντικοινωνική στάση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, με αυστηρότητα θύμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς την ισχύουσα απαγόρευση κυκλοφορίας και απεύθυνε προειδοποίηση σε όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν τις ημέρες του Πάσχα αψηφώντας τις απαγορεύσεις.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις περί άρσης των περιορισμών εάν συνεχιστεί η καλή εικόνα διασποράς της χώρας μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επεσήμανε πως «δεν θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα όπως πριν. Το Πάσχα θα είναι διαφορετικό.

«Οποιαδήποτε συζήτηση και δικαιολογίες για έξοδο το Πάσχα αποτελεί ανεύθυνη και αντικοινωνική στάση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε στατιστικά στοιχεία από την Αττική, τονίζοντας ότι τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν μεγάλα επιδημιολογικά φορτία.

«Ας μην προκαλούμε την τύχη μας και τους κατοίκους της επαρχίας», προειδοποίησε.

Ο υφυπουργός υπενθύμισε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια μετακίνησης προς την επαρχία απειλεί τη μέχρι στιγμής προσπάθεια που έχει γίνει για την αποτροπή διασποράς του κοροναϊού στην Ελλάδα.

in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.