Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Xάβος: ο κόσμος ήταν ο MVP

Xάβος: ο κόσμος ήταν ο MVP

45Για σεβασμό και όχι φόβο έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος μιλώντας για τον Παναθηναϊκό τον οποίο τα… καναρίνια νίκησαν με 2-0.
Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλό πρόσωπο, δεν χρειαζόμασταν το σημερινό. Με βάση την απόδοση που είχαμε δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς.
Σεβαστήκαμε τον Παναθηναϊκό παρά τα προβλήματά του, αλλά δεν τον φοβηθήκαμε, με όπλο την αμυντική λειτουργία μας. Και ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με 2-3 σουτ, μπορούσαμε με τον Κλέσιο να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Ευχαριστώ στον κόσμο, αυτός ήταν ο MVP ».

gazzetta.gr

Ο Μάκης Χάβος έκανε λόγο για πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Μίλησε για τη σημασία τον τριών βαθμών σε έναν αγώνα που ο κόσμος στήριξε την ομάδα με την παρουσία του και τόνισε πως δουλειά των ποδοσφαιριστών του είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Επίσης στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του στην τελική φάση, που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ υπογράμμισε πως με τις εμφανίσεις του ο Παναιτωλικός στα προηγούμενα παιχνίδια άξιζε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Στο τακτικό κομμάτι αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία και το επιθετικό transition των “καναρινιών” που δούλεψε εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουν ιδιαίτερα.

Ειδική αναφορά έκανε και για τα νέα παιδιά που παίρνουν τις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα (Μιχάι και Παρράς), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ταλέντο που διαθέτουν γενικότερα τα παιδιά στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ20, λέγοντας πως μακροπρόθεσμος στόχος είναι ο Παναιτωλικός να στηρίζεται σε τουλάχιστον πέντε από αυτά στην βασική ενδεκάδα τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.