Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Xάβος: Το όπλο μας είναι η δουλειά

Xάβος: Το όπλο μας είναι η δουλειά

17475511_0Απολύτως ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Πλατανιάς-Παναιτωλικός.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για μία σημαντική και μεγάλη νίκη. Μετά από μία τρομερή προσπάθεια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συζητήσαμε και δουλέψαμε καλά. Ξέρουμε ότι ο Πλατανιάς μέσα στην έδρα του είναι μία καλή ομάδα και ότι ήταν ένα κομβικό παιχνίδι μετά από μία μεγάλη νίκη που έπρεπε να έχει και συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναιτωλικού.
Για τη μορφή του αγώνα ανέφερε: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε και δεν ήμασταν τόσο καλοί στο αμυντικό κομμάτι όπως θέλω εγώ. Επίσης χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα στο μεσαίο τρίτο. Με το δεύτερο γκολ που βάλαμε τα πράγματα έγιναν καλύτερα και με τις λύσεις που βρήκαμε συζητώντας με τα παιδιά στο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο καλοί. Μετά την αποβολή τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας και στο β’ η ομάδα ήταν αυτή που θέλω εγώ».
Κατέληξε ο Μάκης Χάβος λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή θα μας κάνει καλό η διακοπή για να πάρουν ανάσες τα παιδιά. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια με τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια και ένα του Κυπέλλου εκτός έδρας. Είναι σημαντική η ξεκούραση για τους παίκτες. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πλατανιά και στον κύριο Παράσχο που σέβομαι και αγαπώ απεριόριστα. Εύκολο στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα, εύκολο το κάνουν οι παίκτες και η ομάδα. Όταν έχεις να παίξεις, πρέπει να δείχνεις σεβασμό, να τρέξεις και να είσαι πειθαρχημένος. Γίνεται εύκολο όταν νικάς και φαίνεται από το σκορ. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται τυχαία και τίποτα δεν έρχεται χωρίς δουλειά. Το όπλο μας είναι η δουλειά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.