Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Η ξεχωριστή βράβευση του Γιώργου Ζαραβίνα

Η ξεχωριστή βράβευση του Γιώργου Ζαραβίνα

olympionikes_aponomes_ekthesi_agrinio (37)Πολλές ήταν οι συγκινητικές στιγμές κατά τις βραβεύσεις που έλαβαν χώρα στην εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης «Έλληνες Ολυμπιονίκες και Έλληνες Olympians» του Αθλητικού Μουσείου Αγρινίου που στεγάζεται σε χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας.
Μια εξ αυτών ήταν βράβευση του Γιώργου Ζαραβίνα που παρέλαβε την πλακέτα από την καθηγήτρια του στο Γυμνάσιο, γυμνάστρια, Σία Μπώκου που είναι και αντιπρόεδρος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Η κυρία Μπώκου εξήρε το ήθος του Γιώργου αναφέροντας πως ήταν και εξαιρετικές οι επιδόσεις του στα μαθήματα.
Διόλου τυχαία προφανώς η συνέχεια. Ο Γιώργος Ζαραβίνας ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές του ελληνικού χάντμπολ . Ξεκίνησε από τον “Άγριο Δία” στο Αγρίνιο (μάλιστα ήταν και αθλητής στίβου της ΓΕΑ) , ανδρώθηκε στον Πανελλήνιο και έφτασε στο απόγειο της καριέρας του στον Διομήδη Άργους με τον οποίο ως αρχηγός σήκωσε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Τσάλεντζ Καπ το 2012. Αποσύρθηκε στα 38 του χρόνια έπειτα από 23 χρόνια προσφοράς στο άθλημα, έχοντας κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας ενώ συμμετείχε με την Εθνική στους Ολυμπιακούς του 2004. Ακολουθεί πλέον την προπονητική καριέρα.

eae034b357a12c5829517f0a64c10272

Δείτε τον Γιώργο Ζαραβίνα να μιλά πριν 20 χρόνια σε εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.