Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκινά η επισκευή του Ειρηνοδικείου Ναυπάκτου

Ξεκινά η επισκευή του Ειρηνοδικείου Ναυπάκτου

nafpaktos1Την προηγούμενη εβδομάδα υπογράφτηκε η σύμβαση έργου και ξεκινά η επισκευή του ειρηνοδικείου Ναυπάκτου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 110.000 ευρώ, και προβλέπεται να παραδοθεί σε έξι μήνες από σήμερα.
Από το 2010, μετά από σεισμό, το ειρηνοδικείο στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο, με τα προβλήματα που αυτό συνεπάγεται. Η επισκευή του ξεκίνησε το 2011, αλλά το έργο σταμάτησε αφού δεν είχαν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις.
Από την αρχή της θητείας του, ο Δήμαρχος Π. Λουκόπουλος, προκάλεσε μια σειρά συσκέψεων με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, με στόχο την επίλυση του προβλήματος. Με την συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, παραγόντων του Υπ. Δικαιοσύνης, της Πολεοδομίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν.
Με τις συντονισμένες ενέργειες του δήμου και της Αντιπεριφέρειας, η χρηματοδότηση δεν χάθηκε και το έργο ανατέθηκε στον δεύτερο μειοδότη αφού η πρώτη σύμβαση έργου, είχε διαλυθεί.
«Θεωρούμε, ότι με την ολοκλήρωση του έργου, η πόλη μας και η Δικαιοσύνη αποκτά και πάλι μια πολύ βασική υποδομή.
Τέτοιες επιτυχημένες προσπάθειες, μας γεμίζουν με καύσιμα, στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής μας», αναφέρει η δημοτική αρχή Ναυπακτίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.