Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της αίθουσας μυϊκής ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Αγρινίου

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της αίθουσας μυϊκής ενδυνάμωσης στο ΔΑΚ Αγρινίου

Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία της αίθουσας μυϊκής ενδυνάμωσης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και θα λειτουργεί απογευματινές ώρες.
Στην αίθουσα έγιναν εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο και 7 καινούργια όργανα ενδυνάμωσης. Όσοι επιθυμούν να αθλούνται θα πρέπει να εκδώσουν κάρτα αθλουμένου.
Τα δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτα είναι τα εξής:
1.Φωτογραφία
2.Ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο που να αναγράφεται ότι είναι υγιείς και μπορούν να λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες. Πληροφορίες στο τηλ26410 23818

Στις παρεμβάσεις αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουο οποίος επισκέφθηκε τον ανακαινισμένο χώρο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη: «Ανακαινίζουμε το ΔΑΚ και προχωρούμε τις παρεμβάσεις μας παραδίδοντας μια αίθουσα στην οποία μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια όλοι οι πολίτες. Ο χώρος αυτός ήταν χρόνια παραμελημένος. Σταδιακά καταφέραμε να τον αναβαθμίσουμε ώστε να είναι λειτουργικός. Αντικαταστήσαμε τον παλιό εξοπλισμό και συντηρήσαμε την αίθουσα. Μετά από χρόνια απαξίωσης παρεμβαίνουμε στους αθλητικούς χώρους αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον μας για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου. Έχουμε ήδη παρέμβει στο ΔΑΚ ανακατασκευάζοντας σχεδόν όλους τους αθλητικούς χώρουςενώ έχουμε ανακατασκευάσει το γήπεδο στην ΤΚ Αγίου Ανδρέα, Παπαδάτες. Καινούργιο Παναιτώλιο, Δοκίμι, Καλύβια, Καραπαπά και 5Χ5 Καινουρίου. Και βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι προχωρήσαμε στην ανακατασκευή του Γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου παραδίδοντας τους συμπολίτες μας ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αντώνης

    Σε κάθε δημοκρατική κοινωνία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, τις διαμαρτυρίες τους ακόμη και τις «γκρίνιες» τους για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους. Όσον αφορά το αν είμαι αθληταράς προτιμώ να γυμνάζω το σώμα μου παρά να είμαι σαν παραφουσκωμένο μπουλντόκ που όλη την ημέρα ασχολείται με το διαδίκτυο και ειρωνεύεται τους συμπολίτες του. Τέλος, 24000 ευρώ για εφτά μηχανήματα και ένα πλαστικοποιημένο δάπεδο; Ούτε ο πιστότερος οπαδός αυτής της δημοτικής αρχής δε το πιστεύει……

  2. Αντώνης

    Ροδίτη είναι βέβαιο ότι δεν πήγες ποτέ στην ανακαινισμένη αίθουσα ενδυνάμωσης του ΔΑΚ Αγρινίου. Μιλάς σαν να τα γνωρίζεις όλα και να ειρωνεύεσαι όσους έχουν κάποια αντίθετη από εσένα άποψη, αλλά μάλλον εσύ είσαι παπαγαλάκι κάποιων άλλων που σου λένε αυτά που γράφεις. Ειδάλλως θα γνώριζες ότι τα όργανα είναι λιγότερα από εφτά και για πόδια είναι μόνο αυτό που έχει η φωτογραφία .Βάψανε και μερικά από τα παλιά και αφήσανε τα χαλασμένα πολύζυγα !! Στη σημερινή εποχή όπου η γνώση και η πληροφορία είναι εύκολα ανιχνεύσιμη δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσεις κανέναν πόσο στοιχίζουν τα συγκεκριμένα όργανα. Αντί να μας λες τι δουλειά έκανες παλιότερα ,πήγαινε στο στάδιο , δες τα νέα μηχανήματα, βάλε τα στο google και έλα να μας κάνεις μάθημα περί κόστους. Σήκω λοιπόν από τον υπολογιστή σου, κατέβα στο στάδιο, ρώτα αυτούς που φοράνε εμπριμέ κολάν και έχουν στέκα στα μαλλιά (και αυτοί δημότες είναι), απέκτησε δικιά σου άποψη και μετά με θάρρος κατάθεσε την εδώ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.