Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησαν οι διακομιδές στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ασθενών με κορωνοϊό από την Ήπειρο

Ξεκίνησαν οι διακομιδές στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ασθενών με κορωνοϊό από την Ήπειρο

Ξεκίνησαν από χθες οι διακομιδές ασθενών με κορονοϊό από την Ήπειρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήδη τρεις ασθενείς νοσηλεύονται στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με το messolonghinews.gr.

Η εξέλιξη αυτή δηλώνει την σοβαρότητα της κατάστασης στην Ήπειρο και ειδικότερα στα Ιωάννινα όπου και καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα ακόμη και σε οίκους ευγηρίας. Μάλιστα 96χρονος ήταν ο πρώτος ασθενής που διακομίστηκε στο Μεσολόγγι αργά χθες το απόγευμα.

Παράλληλα αναφορικά με τις “ενστάσεις” που διατύπωσαν οι γιατροί του παθολογικού τομέα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη νοσηλεία ασθενών με COVID-10, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε δέσμευση από πλευράς διοικητή της 6ης ΥΠΕ για άμεση λειτουργία του αξονικού τομογράφου και διαδικασίες για κάλυψη από πλευράς αναισθησιολόγου και επιπλέον νοσηλευτικού προσωπικού με άμεσες μετακινήσεις από Κ.Υ. και ΤΟΜΥ.

Ταυτόχρονα υπήρξε και εντολή “εντέλλεσθε” προς τον παθολογικό τομέα από τη διοίκηση του νοσοκομείου όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε. Επίσης στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι η μετατροπή του 3ου ορόφου του νοσοκομείου Μεσολογγίου σε πτέρυγα COVID-19 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.