Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε η επίστρωση της Νότη Μποτσαρη με κυβόλιθο στη Ναύπακτο

Ξεκίνησε η επίστρωση της Νότη Μποτσαρη με κυβόλιθο στη Ναύπακτο

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες επίστρωσης της Νότη Μπότσαρη, στο πλαίσιο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου.

Οι εργασίες τοποθέτησης του κυβόλιθου, ξεκίνησαν από το ύψος της οδού Αγελάου και Μπότσαρη όπου βρίσκεται το Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως και θα συνεχίσει με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, προβλέπεται ποδηλατο-λωρίδα πλάτους 125 εκατοστών η οποία θα διαχωρίζεται από το υπόλοιπο οδόστρωμα με φυσικό υλικό πέτρας λευκού χρώματος

Στο ύψος του κτηρίου Ναυπακτία, όταν και θα ολοκληρωθούν οι επιστρώσεις του κυβόλιθου, θα γίνεται εκτροπή των οχημάτων δεξιά και μέσω πλέον της Νότη Μπότσαρη, τα αυτοκίνητα θα κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης.

Από εκείνο το χρονικό σημείο, οι εργασίες θα διεξάγονται από το ύψος του κτηρίου Ναυπακτία και δυτικά μέχρι το ύψος της οδού Σοϊδά στη δυτική πύλη της καστρόπολης.

Η συμβατική υποχρέωση ολοκλήρωσης των εργασιών είναι οι 7 μήνες, δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο του 2020, ενώ όπως όλα δείχνουν οι εργασίες είναι πιθανό να ολοκληρωθούν νωρίτερα.

nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.