Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Σε εξέλιξη η Εβδομάδα Καθαρισμού στον δήμο Αγρινίου

Σε εξέλιξη η Εβδομάδα Καθαρισμού στον δήμο Αγρινίου

Με σύνθημα «Aγαπώ το δήμο μου -τον καθαρίζω και τον ομορφαίνω» ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, η «Εβδομάδα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας» στον δήμο Αγρινίου.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ4
Συγκεκριμένα, υπάλληλοι  της  Διεύθυνσης Καθαριότητας , η  Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου, μαθητές του 1ου Δημοτικού  και 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου καθάρισαν  τον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου.
Ακολούθησε αποψίλωση του αλσυλλίου Αγίου Χριστοφόρου στις 4μ.μ. στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, ο Ορειβατικός σύλλογος Αγρινίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου, η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου , η Ακτίνα Εθελοντισμού,η ΑΣΕΕΔ, η Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου και ο  Πολιτιστικός  Σύλλογος Δυο Ρεμάτων.
Στην Τοπική Κοινότητα Παραβόλας, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και καλλωπισμός της εισόδου του χωριού αλλά και της πλατείας,του κάστρου και του αύλειου χώρου του σχολειού.Συμμετείχαν η Τοπική κοινότητα,το Δημοτικό Σχολείο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Παραβόλας,ο Σύλλογος Γυναικών Παραβόλας, η “Θύελλα” Παραβόλας και ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός σταθμός Παραβόλας.
Αντίστοιχα, στη Δημοτική Κοινότητα Παναιτωλίου υλοποιήθηκε καθαρισμός αύλειου χώρου 1ου   και 2ου Δημοτικού σχολειού,της παιδικής χαράς, του γηπέδου μπάσκετ, των προαύλειων χώρων των Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και Αγίας Παρασκευής. Συμμετείχαν η Τοπική Κοινότητα, αλλά και το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο.
Στη Δημοτική Κοινότητα Καινούργιου έγινε από μέλη του Τοπικού Συμβουλίου,τα  Δημοτικά σχολεία, εθελοντές και συλλόγους του Καινουρίου, καλλωπισμός και καθαρισμός πλατείας.Συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο, Δημοτικά σχολεία, εθελοντές και  σύλλογοι Καινουρίου.
Η «Εβδομάδα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας»  θα ολοκληρωθεί στις  3 Ιουνίου 2016 και διοργανώνεται από την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με την «Ακτίνα Εθελοντισμού» , τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Εθελοντικούς Συλλόγους και Φορείς της περιοχής. Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αγρινίου περιλαμβάνουν καθαρισμό,  καλλωπισμό , «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» κ.α.dasilio dasyllio drash kainoyrgio καινουργιο δραση ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 1 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 3 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.