Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Ξεκίνησε η κατάθεση αιτήσεων από τους πληγέντες στο Μεσολόγγι

epi-plymmires-mesologgi-aitiseis
Ξεκίνησε σήμερα από το πρωί στο Μεσολόγγι, στο Τρικούπειο, η υποδοχή αιτημάτων για αποζημιώσεις από την κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο Μεσολογγίου.
Δεκάδες δημότες καταθέτουν αίτηση με τα στοιχεία τους ώστε τα κλιμάκια να περάσουν από τις οικίες τους ή από τους επαγγελματικούς χώρους που έχουν υποστεί ζημιά .ωστε να αποζημιωθούν.
Όπως αναφέρει  το onairnews.gr πριν από λίγη ώρα ο αριθμός των δημοτών ήταν στον αριθμό 127 .Ο δήμος Μεσολογγίου προσφέρει δωρεάν στους δημότες που βρίσκονται στο Τρικούπειο ψάρια τα οποία είναι προσφορά είναι από τα ιβάρια.
Εξάλλου έχει αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου http://www.messolonghi.gov.gr/view_new/1626 , το έντυπο της αίτησης χορήγησης εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης πληγέντων από φυσικές καταστροφές (πλημμυρικών φαινομένων).
Μετά τη συμπλήρωση από τους δημότες που έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, η σχετική αίτηση  κατατίθεται στα γραφεία υποδοχής που έχουν ήδη εγκατασταθεί στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου (1η αίθουσα) στο Μεσολόγγι.

Αιτήσεις για αποζημιώσεις σε ζωικό – φυτικό κεφάλαιο και επιχειρήσεις – γραφεία – εμπορικά καταστήματα

Μετά από απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σταρακά,  συγκροτούνται επιτροπές καταγραφής ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε επιχειρήσεις – γραφεία και εμπορικά καταστήματα, καθώς επίσης σε ζωικό – φυτικό κεφάλαιο.

Τα γραφεία υποδοχής των δυο επιτροπών, θα βρίσκονται στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου Μεσολογγίου (1η αίθουσα) όπου θα γίνεται η παραλαβή των αιτήσεων καταγραφής ζημιών (ώρα 10.00 π.μ.), από υπαλλήλους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου που έχουν ορισθεί ως μέλη.

Eξάλλου από τον δήμο Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι οι πληγέντες από την πρόσφατη εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων μπορούν να απευθύνονται για την αποζημίωσή τους σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο στα κατά τόπους γραφεία του ΕΛΓΑ που βρίσκονται στο Δήμο.

Ειδικότερα:

  • Άγιος Γεώργιος: Γ. Παπασπύροςτηλ 26310-39341
  • Ευηνοχώρι : Ζαφ. Χατζημιχαήλτηλ. 36310-39204
  • Μεσολόγγι : Χαρ. Κιρκινέζοςτηλ. 26310 – 23264

1plimmires_messolonghi_onairnews2plimmires_messolonghi_onairnews3plimmires_messolonghi_onairnews4plimmires_messolonghi_onairnews5plimmires_messolonghi_onairnews6plimmires_messolonghi_onairnews7plimmires_messolonghi_onairnews

.onairnews

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μανιτού

    Μια απορία έχω, πως στο διάολο μας έβαλαν στην ΕΟΚ και μετά στην Ε.Ε.; Δεν είχαν έρθει ποτέ στη χώρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.