Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ξεκίνησε από την Αμφιλοχία η διανομή τροφίμων και ειδών στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Ξεκίνησε από την Αμφιλοχία η διανομή τροφίμων και ειδών στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Ξεκίνησε στην Αμφιλοχία, σήμερα 23 Νοεμβρίου 2021, η διανομή τροφίμων για ωφελούμενους της ΚΣ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτ/νιας, Μαρία Σαλμά, επισκέφτηκε στην Αμφιλοχία τον χώρο διανομής, ενημερώθηκε για τις διαδικασίες διανομής αλλά και τήρησης των μέτρων προστασίας για τον Covid-19 και τόνισε: «Στηρίζουμε έμπρακτα και ανθρώπινα τους συμπολίτες μας- ωφελούμενους του ΤΕΒΑ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό των πιο ευάλωτων συμπολιτών αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους και προσφέροντας τρόφιμα, είδη βασικής υλικής συνδρομής, και κοινωνικές υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης».

Ειδικότερα οι 17.320 δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD της ΚΣ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, θα παραλάβουν τρόφιμα, όπως κρέας, μοσχάρι και χοιρινό, τυρί γραβιέρα, ημίσκληρο, φέτα και φρούτα, μήλα, μπανάνες και ακτινίδια καθώς και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι διανομές οργανώνονται και υλοποιούνται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Εταίρους, και θα ολοκληρωθούν στις 13 Δεκεμβρίου 2021.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.