Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν τα τμήματα του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκινούν τα τμήματα του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας

ENARKSH τελικη2017 (1)Ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δημήτρης Ψαθάς” κάνει γνωστό πως την Παρασκεύη 29 Σεπτεμβρίου 2017, και ώρα 20:00 το απόγευμα , θα γίνει αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, όλων των τμημάτων, στην αίθουσα του συλλόγου .
Πιστοί πάντα στο σκοπό της διαφύλαξης, της διατήρησης, και διάδοσης παράδοσης και των εθίμων του τόπου μας, συνεχίζουμε και φέτος τη λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης ποντιακού χορού, τμήματος συγκρότησης θεατρικής ομάδας, τμήματος εκμάθησης ποντιακής λύρας, τμήματος εκμάθησης νταουλιού και τμήματος εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου.
Ξεκινάμε μια ακόμα καινούργια χρονιά! μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο.
Με την γνώση και την εμπειρία που αποκτήσαμε αυτά τα τρία χρόνια ζητάμε και πάλι την συνεργασία σας, καταθέτοντας καινούργιες ιδέες και προτάσεις για νέες δράσεις και νέες δημιουργικές δραστηριότητες.
Η παρουσία και συμμετοχή όλων σας θα μας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία και θα μας δώσει κίνητρο για πρόοδο και αναβάθμιση του συλλόγου μας“, αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.