Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020

Ξεκινούν εργασίες στο τμήμα από Κεφαλόβρυσο έως Κουβαρά της Εθνικής Οδού    

Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης – βελτίωσης αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας στο τμήμα Κεφαλόβρυσο – Κουβαράς της Εθνικής Οδού   , καθώς σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση του έργου, παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΔΕ Βασίλη Λοτσάρη.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο του οποίου προβλέπονται εργασίες που αποσκοπούν στην αποκατάσταση φθορών και βλαβών της Εθνικής Οδού, με στόχο την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση, αλλά και στην παρακολούθηση – καταγραφή των προβλημάτων του οδικού άξονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς επίσης στην κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών, λόγω καιρικών συνθηκών, ώστε να εξασφαλισθεί η οδική ασφάλεια των χρηστών της οδού.
Έχουν προγραμματιστεί παρεμβάσεις βελτίωσης του οδοστρώματος με την κατασκευή ασφαλτικών εργασιών, οι οποίες θα γίνουν σε τουλάχιστον 24 σημεία που έχουν καταγραφεί έπειτα από αυτοψίες, έγγραφα αιτήματα πολιτών και φορέων, όπως επίσης επισημάνσεις της Τροχαίας. Οι ακριβείς θέσεις προς συντήρηση που θα επιλεγούν στο τμήμα Κεφαλόβρυσο – Κουβαρά της Ε.Ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων, θα προκύψουν με την εγκατάσταση του αναδόχου και με βάση τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Γιατί ολα τα θυμόμαστε εναμιση μηνα πριν τις εκλογες σε αυτον τον ριμαδότοπο και οχι στην “ευδοκιμη” θητεία των πεντε ετων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.