Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Γλέντι με Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση στον χορό του Λαογραφικού Συλλόγου “Αιτωλός”

Γλέντι με Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση στον χορό του Λαογραφικού Συλλόγου “Αιτωλός”

Σε μια εκδήλωση που αποτελεί παρακαταθήκη για την παραδοσιακή μουσική, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος χορός του
Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου “Αιτωλός”, στο Corali Luxury Resort.

Γλέντι κάτω από τους ήχους του κλαρίνου του Πέτρολούκα Χαλκιά και της φωνής του Αντώνη Κυρίτση καθώς και των συνεργατών τους, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τις πρωινές ώρες τους παρευρισκομένους.

Σύλλογοι από το Παναιτώλιο όπως ο ΠΣΠ “Χρήστος Καπράλος”, Γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου, Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου, Ιππικός Όμιλος Παναιτωλίου αλλά και άλλοι σύλλογοι όπως οι “Θεστιείς”, Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ, “Οι Ρίζες”, “Το Χοροστάσι”, “Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτ/νίας”, “Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων”, Νεάπολης “Το Παλαιόκαστρο”, “Η Ρούμελη”, ΠΣ Διαμανταίικων, “Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου”, “Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγρινίου” κ.α., έδωσαν το παρόν και γλέντησαν με αυθεντική παραδοσιακή μουσική και τραγούδι.

Επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Ε. Γρίβας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χ. Μπόκας, ο Δημ. Σύμβουλος Γ. Αλεξόπουλος και Α. Γκορόγιας, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου Α. Μακρή και η Ε. Κραβαρίτη κ.α.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.