Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Άγιο είχε η Χριστίνα Σταρακά σε τροχαίο όπου την τράκαραν κι εγκατέλειψαν το σημείο!

Άγιο είχε η Χριστίνα Σταρακά σε τροχαίο όπου την τράκαραν κι εγκατέλειψαν το σημείο!

Εξαιρετική τύχη μέσα στην ατυχία της είχε χθες το βράδυ η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, καθώς βγήκε αλώβητη από σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητό της στην συμβολή των οδών Κύπρου και Μπαϊμπά!

Όπως ανέφεραν άνθρωποι που έσπευσαν στο σημείο, η οδήγηση του ανθρώπου που εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος ήταν επικίνδυνη και κινούνταν χωρίς φώτα στην οδό Μπαϊμπά.

Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για οδηγό που δεν το σκέφτηκε και πολύ να φύγει από το σημείο της σύγκρουσης, πράγμα που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Όπως ερωτηματικά προκαλεί το πώς μπόρεσε να διαφύγει πεζός ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το στοπ, μετά από τέτοια σύγκρουση κι ενώ η θέση του οδηγού έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς!

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε το αυτοκίνητό του ανατράπηκε δύο φορές και έμεινε ανάποδα στο οδόστρωμα! Το, δε, αυτοκίνητο της κ. Σταρακά σταμάτησε ευτυχώς σε κάποια δέντρα που υπάρχουν στο σημείο, διαφορετικά θα είχε βρεθεί μέσα στις παρακείμενες βιτρίνες!

Ευτυχώς το τροχαίο είχε μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε τραυματισμός για την έμπειρη αυτοδιοικητικό. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει ταυτοποιηθεί και έχουν αρχίσει έρευνες για να διαπιστωθεί αν ήταν και ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα.

Πάντως η κ. Σταρακά, η οποία ευτυχώς φορούσε ζώνη και κινούνταν με μικρή ταχύτητα, ζήτησε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να μπορέσει να κινηθεί νομικά αν χρειαστεί. Σίγουρα πρέπει να μακαρίζει την τύχη της η πρώην Αντιπεριφερειάρχης ή μάλλον το γεγονός πως ήταν σε όλα σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Σοφι

    Φυσικά και είχε αναμμένα φώτα!!! Ας σταματήσουν οι ανακρίβειες!!!

  2. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ΄ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ !!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.