Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Bιβλιοθήκη Λευκάδας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Bιβλιοθήκη Λευκάδας

Από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις στην Βιβλιοθήκη Λευκάδας καθώς στις 11:00 π.μ., σπουδαστές του τμήματος Θεάτρου ΔΙΕΚ Λευκάδας παρουσιάζουν “ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν”.

Το πρόγραμμα συνεχίζει την Τρίτη ως εξής:

Την Τρίτη 17/12/19 στις 5.00 μ.μ. οι μικροί φίλοι στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Λευκάδας θα ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη Φρικαντέλα, τη μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα.
Μέσα από τεχνικές παιγνιοθεραπείας θα ζωντανέψουμε την γκρινιάρα μάγισσα και τους μικρούς επισκέπτες της και θα δούμε το αγαπημένο μας παραμύθι από μια…άλλη πλευρά!
Για παιδιά 5-10 ετών.

Τρίτη 17/12/2019, 6μ.μ., στη συνάντηση της Λέσχης ανάγνωσης, μαζί με το αφιέρωμα στο βιβλίο του Απόστολου Δοξιάδη ο Θείος Πέτρος, θα μοιραστούμε ήθη – έθιμα & κεράσματα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Είσοδος δωρεάν

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα προτείναμε να κάνετε κράτηση.
Τηλέφωνο κρατήσεων (απογευματινές ώρες): 6986531348.

Συντονίζει η Ειδική Παιδαγωγός – εκπ. Παιγνιοθεραπεύτρια Αναστασία Κούρτη, μέλος της Παιδανάπτυξη Κοιν.Σ.Επ.

Στο ταξίδι μας μάς συντροφεύουν η Χρύσα Βασιλοπούλου (Νηπιαγωγός) και η Μαρία Βαϊρλή (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής).

Λίγα λόγια για τη συντονίστρια:
Η Aναστασία Κούρτη είναι ειδική παιδαγωγός από τη Λευκάδα, όπου και εργάζεται από το 2011, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και με ομάδες. Είναι απόφοιτη του Π.Τ.Δ.Ε. Πατρών, κάτοχος του μεταπτυχιακού Language and Communication Impairment in Children του Παν. του Sheffield και φοιτήτρια του μεταπτυχιακού Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με ερευνητικά ενδιαφέροντα που αφορούν την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους. To 2017 ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον μαγικό κόσμο της Παιγνιοθεραπείας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.