Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Παρατείνεται μέχρι το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο bazaar του “Σκοπού Ζωής” στο Αγρίνιο (φωτο)

Παρατείνεται μέχρι το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο bazaar του “Σκοπού Ζωής” στο Αγρίνιο (φωτο)

Μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου παρατείνεται το Χριστουγεννιάτικο bazaar του “Σκοπού Ζωής” στο Αγρίνιο, για την ενίσχυση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Το bazaar πραγματοποιείται στην παλαιά Δημοτική Αγορά, στην πλατεία Δημάδη.

Σε αυτό τίθενται προς πώληση χειροποίητα έργα εθελοντών του “Σκοπού Ζωής” Αιτωλοακαρνανίας για την ενίσχυση του σχολείου.

Σε δηλώσεις της η Ιωάννα Τσιαντοπούλου, μέλος του συλλόγου, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να βρεθεί στην παλαιά Δημοτική Αγορά μέχρι τη λήξη του bazaar και να ενισχύσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο αυτή την προσπάθεια.

Η κυρία Τσιαντοπούλου επίσης ανέφερε: “Είναι καλό να γίνονται τέτοιες δράσεις για να βοηθάμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δεν είναι ντροπή, ούτε να βοηθάς, ούτε να ζητάς βοήθεια. Ειδικά στις γιορτές θέλουμε όσο περισσότερος κόσμος γίνεται να ενισχύσει την προσπάθεια και να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Μετά από το Αγρίνιο θα ακολουθήσει το bazaar μας στον χώρο του αίθριου στο Δημαρχείο Θέρμου το οποίο θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, για την ενίσχυση του Κέντρου Κοινότητας για παιδιά με καρκίνο της περιοχής του δήμου Θέρμου.

Από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου θα υπάρξει και τρίτο bazaar στο Μεσολόγγι, για την ενίσχυση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου”.

Δείτε φωτογραφίες από το bazaar που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αγρίνιο:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.