Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Χρυσάνθη Νούλα (ΜέΡΑ25): “Όρθια μαζί σας, να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι άξιζε τον κόπο”

Χρυσάνθη Νούλα (ΜέΡΑ25): “Όρθια μαζί σας, να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι άξιζε τον κόπο”

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας με το ΜέΡΑ25, Χρυσάνθης Νούλα, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου:

Ένα απόγευμα πριν από είκοσι περίπου μέρες αποφάσισα να είναι υποψήφια στο νομό μας, με το ΜέΡΑ25.

Αυτό το απόγευμα ήταν από τα δυσκολότερα της ζωής μου, γιατί συνειδητοποίησα ότι ενώ η Αιτωλοακαρνανία είναι ο μεγαλύτερος νόμος της Ελλάδας , ο χρόνος που διέθετα ήταν ελάχιστος.

Πώς θα μπορούσα άραγε να καλύψω τις χιλιομετρικές αλλά και τις ανθρώπινες αποστάσεις; Ένας ασφαλής και δοκιμασμένος τρόπος ήταν η καρτούλες, τα φέιγ βολάν και τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια.

Όμως, η a priori συμπόρευση δεν μου ήταν ποτέ οικεία.

Πάντα αποζητούσα την εκτίμηση που προκύπτει από συζητήσεις, διαφωνίες και συμφωνίες που οδηγούν την προετοιμασία της συνδιαμόρφωσης κοινών στόχων.

Έτσι εκτέθηκα συζητώντας μαζί σας και μέσα από αυτόν τον γόνιμο διάλογο αρκετοί από εσάς με συντρόφευσαν μέχρι την μέρα των εκλογών.

Από αυτό το ταξίδι λοιπόν, στους φίλους της καρδιάς που ήταν πάντα εκεί προστέθηκαν φίλοι που από επιλογή συνταξιδεύσαμε.

Έτσι φτάσαμε εδώ. Εγώ όρθια μαζί σας, με μια πρωτιά τιμητική και εσείς με μια εντολή να συνεχίσω να αποδεικνύω καθημερινά ότι άξιζε τον κόπο. Σας βεβαιώνω ότι θα βελτιωθώ για να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης σας και θα υπερβώ τις ανθρώπινες δυνάμεις μου για να μην σας απογοητεύσω.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, Χρυσάνθη Νούλα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.