Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Υπέρ της μερικής εκτροπής ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος αρχηγός της Κεντροαριστεράς

f28370f9-e952-4824-8f08-69db59af1d14

Περιοδεύουν οι υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και ένας εξ΄αυτών, ο Γιάννης Μανιάτης, σήμερα βρέθηκε σε νομούς της Θεσσαλίας.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Βόλο λοιπόν ο κ. Μανιάτης ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ανέλυσα εκτενώς την πρότασή μου για την παραγωγή νέου πλούτου, για να μετασχηματιστεί σε παραγωγική η εθνική οικονομία και να βγει η χώρα από την κρίση. Μίλησα για την τακτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να παραμείνουν με κάθε μέσο στην εξουσία και την ατεκμηρίωτη και αντιεπιστημονική πρόταση του Πρωθυπουργού για αλλαγή του τρόπου ενίσχυσης της άρδευσης από μικρή, αλλά περιβαλλοντικά αποδεκτή, ποσότητα νερού από τον Αχελώο. Τα νέα έργα που προτάθηκαν δεν πρόκειται να γίνουν στο άμεσο μέλλον, γιατί πρόκειται για μια Βαβέλ έργων χωρίς μελέτη, αλλά κυρίως χωρίς να απαντά πώς θα βρεθούν οι πόροι των 1,5 δις € που αρχικά εκτιμήθηκε. Κι εδώ ο Α. Τσίπρας ζημιώνει την Θεσσαλία όπως κάνει και με την υπόλοιπη πατρίδα μας»!
Για τη συνάντηση με τη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας ο Γιάννης Μανιάτης μεταξύ άλλων ανέφερε πως
«Επεκταθήκαμε και στα θέματα του υδατικού ισοζυγίου της Θεσσαλίας και στις άστοχες και ατεκμηρίωτες αποφάσεις του Τσίπρα για τη βελτίωση του υδατικού ισοζυγίου με μικρές ποσότητες από τον Αχελώο».
Ξεκάθαρα λοιπόν ο Γιάννης Μανιάτης τέθηκε υπέρ της μερικής εκτροπής του Αχελώου και απομένει να δούμε αν ερχόμενος στην Αιτωλοακαρνανία θα επιμείνει σε αυτή τη θέση του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.