Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Υπέρογκο πρόστιμο σε αντιπρόσωπο φιάλων υγραερίου

Υπέρογκο πρόστιμο σε αντιπρόσωπο φιάλων υγραερίου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπέρογκο πρόστιμο επιβλήθηκε σε αποκλειστικό αντιπρόσωπο που διακινεί φιάλες υγραερίου σε χονδρική και λιανική πώληση και η οποία επιχείρηση (Εμπορίας Ειδών Υγραερίου-   Χαρτοπωλείο) εδρεύει στην περιοχή του Αγρινίου.
Το διοικητικό πρόστιμο ανέρχεται στις 21.000 ευρώ και αφορά παράβαση των «κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις».
Eπιβλήθηκε με απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας καθώς μετά από ελέγχους του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου εντοπίστηκαν παραποιημένα συρρικνωτικά στις φιάλες υγραερίου ενώ κατασχέθηκαν δεκάδες φιάλες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε αγορανομικούς έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου σε διάφορα καταστήματα της Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκαν φιάλες υγραερίου της εταιρείας ΕΚΟ ΑΒΕΕ αγορασμένες βάση τιμολογίων που κατατέθηκαν στην Υπηρεσία από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στις οποίες είχαν τοποθετηθεί συρρικνωτικά που ουδέποτε κατά την ΕΚΟ ΑΒΕΕ είχαν χρησιμοποιηθεί στα εμφιαλωτήρια της εταιρείας στον Ασπρόπυργο ή στην Θεσσαλονίκη.
Συρρικνωτικά με παράνομη χρήση του λογότυπου και του σήματος της εταιρείας ΕΚΟ ΑΒΕΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Φωτης

  Είσαι σωστός φίλε μου ευτυχώς που δεν είχαμε παρόμοια κατάσταση σαν το λουτρό ο δήθεν κύριος αυτός πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά !!!!!

 2. Rik peiratis

  Εννοείτε πως πρέπει να τιμωρηθεί ο δήθεν αντ/πος γιατί έθεσε σε κίνδυνο αθώους πολίτες για να κέρδισει λιγα ευρω παραπανω,γέμισε την αγορά με μαϊμού φιάλες

 3. Κωνσταντίνος Ευσταθίου , Χημικός Μηχανικος ΤΕ

  Φταίει και ο καταναλωτης που αποδεχεται την παρανομια , για μερικα ΜΑΥΡΑ ευρωπουλα παρακατω.
  Γραμμή Καταναλωτή – Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τηλ . 1429
  Και για ποιον λογο , δεν αναφερουν και το ονομα του Εμπορου , με σκοπο να προφυλλαξουν τους τελικους καταναλωτες ?
  http://www.pde.gov.gr/gr/diafaneia/apofaseis/apofaseisgdanaptyxis/dnsianaptyxisatnias/item/6946-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83.html

  Πρεπει να θετω σε κινδυνο , την οικογενεια μου , επειδη , ο κρατικος μηχανισμος , αλλα και οι τοπικοι φορεις σφυριζουν αδιαφορα , για ολα τα θεματα , ποσο μαλλον σε αυτο το περιστατικο , που ειναι πραγματικα μεγαλος κινδυνος , μεσα στα σπιτια μας ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.