Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ανακατασκευάζονται χωμάτινοι δρόμοι στο Αγρίνιο

Ανακατασκευάζονται χωμάτινοι δρόμοι στο Αγρίνιο

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε σήμερα ότι υπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις και δίκτυα υποδομών στο Αγρίνιο συνολικού προϋπολογισμού 965.000 ευρώ. Αναφέρει:

Ξεκινά ένα μεγάλο έργο κατασκευής δρόμων και δικτύων υποδομών με παράλληλη κατασκευή δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού 965.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σύμβαση: «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις & Κατασκευή Δικτύων Ύδρευσης Αποχέτευσης σε οδούς επέκτασης του σχεδίου πόλης Αγρινίου»για την υλοποίηση της οποίας συνάφθηκε προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΥΑΑ.

Πρόκειται για δρόμους που είναι χωμάτινοι με πολλαπλά προβλήματα στην επέκταση σχεδίου πόλεως Αγρινίου μεταξύ νεόδμητων κατοικιών, οι οποίες θα ανακατασκευαστούν ώστε να προσφέρουν ασφαλή πρόσβαση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου θα γίνουν εργασίες διανοίξεων, εκσκαφών, κατασκευή επιχώματος, κατασκευή πεζοδρομίων, ρείθρων, ασφαλτικά, υποδομή ηλεκτροφωτισμού και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης όπου κριθεί απαραίτητο.

«Παρά τις δυσκολίες των καιρών, ο Δήμος Αγρινίου συνεχίζει σταθερά να εκσυγχρονίζει τις υποδομές τουαναβαθμίζοντας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά τις γειτονιές της πόλης. Ανταποκρινόμαστε στα χρόνια αιτήματα των πολιτών βελτιώνοντας την οδική ασφάλεια και κατ΄ επέκταση την καθημερινότητα.

Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας μεριμνούμε για τη συντήρηση και την αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Δήμαρχε κοίτα να φτιάξεις το δρόμο για τον οποίο υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση από της 25/11/18 στην οδό Βλαχερνών και Σισμάνη και που δεν τον φτιάχνεται επίτηδες επειδή δημοσιεύσαμε τα πρόβλημα και μετά φτιάξε τα υπόλοιπα.Αρκετά με την κοροϊδία.Αρκετά με τη λαική της Πέμπτης με τη βρώμα και τη δυσοσμία. Αρκετά με τον ανύπαρκτο φωτισμό της περιοχής. Αρκετά.

 2. Δημήτρης κοντονικας

  Ανώνυμε να μην διαμαρτυρεσαι ο δήμαρχος πήρε 60%
  Μια χαρά πάνε όλα

 3. ANVNYMOS

  Αγαπητέ Δημήτρη δε μένεις εσύ στη συγκεκριμένη περιοχή να δεις τι γίνεται.’Ελα σήμερα να δεις τη δυσοσμία υπάρχει μετά το τέλος της λαϊκής της Πέμπτης και τότε θα μου πεις.Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα.
  Ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει δηλώσει από πέρυσι ότι θα κάνει κάποια πράγματα για τη περιοχή .Να ασφαλτοστρωθεί ένας δρόμος ο οποίος είναι λές και έχουν πέσει βόμβες από τις λακκούβες.Δεν τον έχει φτιάξει.Και το θέμα είναι όταν επισκεφτήκαμε πριν κάποιες μέρες το Δήμο Αγρινίου για τα προβλήματα της περιοχής κάποια υπεύθυνη μας ειρωνεύτηκε κιόλας επειδή δημοσιεύουμε το πρόβλημα στα τοπικά site. Τι σημαίνει επειδή πήρε 60% δεν πρέπει να μιλάμε; Ένα χρόνο σύμβαση υπάρχει για το δρόμο και την κρατάνε στο συρτάρι επίτηδες. Μια χαρά πάνε όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.