Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020

Ο Μητσοτάκης στο Μεσολόγγι (φωτό- βίντεο)

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τον δήμαρχο

9mitsotakis_messolonghi_onairnews

Σε εξέλιξη είναι η περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε από το Μεσολόγγι όπου αφίχθη γύρω στις 11.00. Επισκέφθηκε το κεντρικό δημαρχείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νίκο Καραπάνο . Καλωσορίζοντας τον κ. Μητσοτάκη στην αίθουσα του Μουσείου Ιστορίας και Τέχνης, ο Νίκος Καραπάνος αναφέρθηκε αρχικά σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην επιβεβλημένη από τις συνθήκες ενίσχυση του θεσμού, κυρίως με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους που θα επιτρέψουν παρεμβάσεις στήριξης των πολιτών.
Μιλώντας ειδικότερα για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, επεσήμανε την ανάγκη αποκατάστασης άδικων αποφάσεων που ελήφθησαν κατά το παρελθόν και αφορούν τομείς όπως η Παιδεία και η υποβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, αλλά και η αποκατάσταση εύρυθμης λειτουργίας διοικητικών υπηρεσιών.Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κότσαλος, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ διέσχισε τον κεντρικό πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη όπου συνομίλησε με πολλούς πολίτες σε καφετέριες και καταστήματα εισπράττοντας κυρίως τα παράπονα του κόσμου για την κυβερνητική πολιτική. Ξεναγήθηκε εξάλλου  και στο Κέντρο Λόγου και τέχνης “Διέξοδος” .
Εν συνεχεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί δύο επιχειρήσεις , μια στην περιοχή του Αιτωλικού (Αμάλθεια) και μία στο Αγρίνιο (Aϋφαντής) ενώ στις 12.30 επισκεφθεί και το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».
Στις 14:00, θα έχει συνάντηση με τους 7 δημάρχους του Νομού σε αίθουσα ξενοδοχείου στο Αγρίνιο. Στις 17.30 θα περιοδεύσει στο κέντρο του Αγρινίου.
Στις 18:00, θα συναντηθεί με εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων στην αίθουσα Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου ενώ στις 20:30, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Παρόντες στην περιοδεία Μητσοτάκη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης,  οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο σύμβουλος του σε θέματα επιχειρηματικότητας Σπήλιος Λιβανός, πολιτευτές και κομματικά στελέχη.
1mitsotakis_messolonghi_onairnews2mitsotakis_messolonghi_onairnews3mitsotakis_messolonghi_onairnews4mitsotakis_messolonghi_onairnews5mitsotakis_messolonghi_onairnews6mitsotakis_messolonghi_onairnews7mitsotakis_messolonghi_onairnews

1 2 39mitsotakis_messolonghi_onairnews

_dim6790 _dim6803 2 _dim6971

10mitsotakis_messolonghi_onairnews11mitsotakis_messolonghi_onairnews12mitsotakis_messolonghi_onairnews13mitsotakis_messolonghi_onairnews14mitsotakis_messolonghi_onairnews15mitsotakis_messolonghi_onairnews16mitsotakis_messolonghi_onairnews17mitsotakis_messolonghi_onairnews18mitsotakis_messolonghi_onairnews19mitsotakis_messolonghi_onairnews20mitsotakis_messolonghi_onairnews21mitsotakis_messolonghi_onairnews22mitsotakis_messolonghi_onairnews23mitsotakis_messolonghi_onairnews24mitsotakis_messolonghi_onairnews25mitsotakis_messolonghi_onairnews

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. No more Patras

    Κυριάκο, αυτονομο ΤΕΙ Μεσολογγιου μολις αναλαβεις πρωθυπουργία.
    Τιποτε αλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.