Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

“Κλειδώνουν” τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ

“Κλειδώνουν” τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ

«Κλειδώνει» το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις επερχόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, με την Επιτροπή Ψηφοδελτίων να καταλήγει στα ονόματα- υποψήφιους βουλευτές, χωρίς βέβαια να λείπουν οι αντιδράσεις και οι διαφωνίες…

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του TheCaller το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής έχει συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο βαθμό του (261 θέσεις επί συνόλου 410) και σας το παρουσιάζουμε αποκλειστικά παρακάτω και αναλυτικά ανά εκλογική περιφέρεια.

Τα τελευταία κομμάτια του «παζλ» στον εκλογικό χάρτη του Κινήματος Αλλαγής που μένουν να συμπληρωθούν αφορούν στους νομούς: Αχαΐας, Ευρυτανίας, Θεσπρωτίας, Α’ Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Λευκάδας, Ξάνθης και Χαλκιδικής.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του στελέχους της ΔΗΜΑΡ Χρήστου Μέγα, στο νομό Άρτας, ένα ζήτημα που προκάλεσε κλυδωνισμούς στις σχέσεις ΔΗΜΑΡ- ΠΑΣΟΚ στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και αυτό διότι αποκλείστηκε από το ψηφοδέλτιο του νομού Άρτας ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας.

Ανοιχτό όμως είναι και το θέμα του στελέχους της ΔΗΜΑΡ Στέλιου Παναγούτσου στον Έβρο, ενώ συν τοις άλλοις λείπουν και κάποιες υποψηφιότητες (κυρίως γυναικών) σε κάποιους νομούς για να κλείσουν οριστικά και να ανακοινωθούν επισήμως τα ψηφοδέλτια.

Στην Αιτωλοακαρνανία τα πρώτα ονόματα είναι της Περσεφόνης Πιστιόλη, Βασιλικής Καραγκούνη, Δημήτρη  Κωνσταντόπουλου, Θάνου Μωραΐτη, Βασίλη Αντωνόπουλου , Θανάση Τορουνίδη και Γιάννη Αναγνωστόπουλου.

Πηγή: thecaller.gr

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ανά εκλογική περιφέρεια:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Σπύρος Μπαρμπαρεσος

    Έρχονται κι άλλες υποψηφιότητες και ανατροπές!

  2. Σπύρος Μπαρμπαρεσος

    Έρχονται νέες υποψηφιότητες και ανατροπές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.