Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ο Γιώργος Σωτηρόπουλος

Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ο Γιώργος Σωτηρόπουλος

giorgos sotiropoulos“Στόχος του συνδυασμού μας είναι να ενεργοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας και όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε τον Επιμελητηριακό θεσμό”

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ως επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελητηριακή Ανανέωση” ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου), με γραπτή του δήλωση, ο γνωστός επιχειρηματίας και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Γιώργος ΣωτηρόπουλΟ. “Στόχος του συνδυασμού μας είναι να ενεργοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας και όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε τον Επιμελητηριακό θεσμό”, υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου:

“Φίλες και φίλοι, συνάδελφοι από τον κόσμο της πρωτοβουλίας και της εργασίας.
Όλοι εμείς που βιώνουμε  τα προβλήματα και τις αγωνίες  του επιχειρείν στην Αιτωλοακαρνανία, γνωρίζουμε πως εδώ και χρόνια οι Επιμελητηριακές Εκλογές χαρακτηρίζονται από μειωμένη συμμετοχή, ελλιπή εκπροσώπηση των γυναικών και των νέων και αποφάσεις  που λαμβάνονται από λίγους για λίγους.
Την ίδια ώρα το Επιμελητήριο είναι αποκομμένο από τον επιχειρηματία τον οποίο αποκλειστικά  πρέπει να υπηρετεί. Η ετήσια συνδρομή που καταβάλει ο καθένας από εμάς μοιάζει με μια ακόμη εισφορά που χρησιμοποιείται  για την λειτουργία ενός ακόμη γραφειοκρατικού μηχανισμού. Οι πρωτοβουλίες που εννοείται πως λαμβάνονται καταλήγουν να έχουν ελάχιστο έως μηδαμινό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα και στην δυναμική της Αιτωλοακαρνανίας.
Τα χαρακτηριστικά μιας ανανεωτικής κίνησης στον χώρο πρέπει να είναι η Ανανέωση, η Διαφάνεια, η Συμμετοχή στις αποφάσεις και η διαρκής Λογοδοσία. Κυρίως όμως απαιτείται η καθημερινή προσωπική και φυσική παρουσία όλων μας κοντά στους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας, κοντά στις ανάγκες και τις αγωνίες τους.
Ο νέος νόμος, πολύ εύστοχα και καίρια, δίνει την ευκαιρία για περισσότερη αντιπροσώπευση και συμμετοχή, για είσοδο στα πράγματα μιας νεότερης και πιο ανοιχτόμυαλης γενιάς.
Δημιουργήσαμε τον Συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση», στον οποίο τίθεμαι επικεφαλής και υποψήφιος Πρόεδρος.
Στόχος του συνδυασμού μας   είναι να ενεργοποιήσει  τις παραγωγικές δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας και  όλοι μαζί  να αναβαθμίσουμε   τον Επιμελητηριακό θεσμό.
 Στις προσεχείς Επιμελητηριακές Εκλογές στις 10 & 11 Δεκεμβρίου του 2017 θα διεκδικήσουμε  την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.