Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Yποψήφιος με ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία ο Γιάννης Τσιρώνης

Yποψήφιος με ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία ο Γιάννης Τσιρώνης

 Λύθηκε το… μυστήριο γύρω από το πρόσωπο που θα καταλάβει τη θέση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένει κενή.

Ο 9ος της λίστας είναι ο Γιάννης Τσιρώνης  που εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015

Διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Στη δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα ήταν αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τον Φεβρουάριο του 2019 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας, την οποία απέσυρε τον Μάιο, προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Η συμμετοχή του Γιάννη Τσιρώνη έκλεισε σήμερα ενώ τις προηγούμενες ημέρες οριστικοποιήθηκε η εκ νέου συμπόρευση των Οικολόγων- Πρασίνων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι ευρέως γνωστοί οι δεσμοί του κ.Τσιρώνη με την Αιτωλοακαρνανία σε αντίθεση με το έτερο κορυφαίο στέλεχος των Οικολόγων Γιώργο Δημαρά που επίσης συμμετείχε στο κυβερνητικό σχήμα και κατάγεται από το Μεσολόγγι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΓΟΧ

    Ο πολιτικός αυτός είχε πει την φράση ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο.

    Αλήθεια, ο Πάνος Παπαδόπουλος από την ιερά πόλη Μεσολογγίου θα τον ψηφίσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.