Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Δήμος Θέρμου: Άλλες τέσσερις υποψηφιότητες γνωστοποίησε ο συνδυασμός Κασόλα

Δήμος Θέρμου: Άλλες τέσσερις υποψηφιότητες γνωστοποίησε ο συνδυασμός Κασόλα

Ο συνδυασμός Αξιοπιστία & Προοπτική για τον Δήμο Θέρμου, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα, Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, συνεχίζοντας την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων, έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων όπως ανακοινώθηκαν από τον συνδυασμό:

Σούλα (Αθανασία) Δημοπούλου – Καμπά

Γεννήθηκε στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας το 1963, κι είναι κόρη του εμπόρου Κωνσταντίνου και της Σπυριδούλας Δημοπούλου. Στα Σιταράλωνα τελείωσε το Δημοτικό. Στα δώδεκά της χρόνια μετοίκησε στην Αθήνα όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και τη Σχολή Κομμωτικής Τέχνης Αμάραντου, απ’ την οποία αποφοίτησε και έλαβε το δίπλωμα Κομμωτικής Τέχνης. Εργάστηκε στην Αθήνα ως κομμώτρια μέχρι το 2014 έχοντας δικά της κομμωτήρια. Το 2014 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον οικισμό Μαραθιάς της Τοπικής Κοινότητας Καλουδίου του Δήμου Θέρμου. Ασχολήθηκε με τα κοινά, κατ’ αρχάς ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σιταραλώνων κατά τη διετία 1989 – 1990, στη συνέχεια και κατά την πενταετία 2010 – 2015, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαραθιωτών Τριχωνίδος οι Άγιοι Πάντες, ενώ τη διετία 2015 – 2016 διετέλεσε Πρόεδρος του προαναφερομένου Συλλόγου. Κατά τη θητεία της στο Δ.Σ. του ως άνω Συλλόγου λειτούργησε το Κοινοτικό Ιατρείο Μαραθιά, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και με προσωπικές της ενέργειες εγκαταστάθηκε γιατρός. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καμπά συνταξιούχο της ΕΛΑΣ, είναι μητέρα δύο παιδιών του Γιώργου και της Σοφίας και γιαγιά της μικρής Αθανασίας Δρακάκη. Ενδιαφέρεται για τα κοινά με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα θέματα περιβάλλοντος και των ευπαθών ομάδων, κι έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται για πρώτη φορά με όραμα και στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Θέρμου και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Άννα Καρβούνη

Γεννήθηκε το 1987 στην Κόνισκα, όπου τελείωσε το δημοτικό και στην συνέχεια το Γυμνάσιο & Λύκειο Θέρμου. Φοίτησε στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ με την ιδιότητα του διασώστη – πλήρωμα ασθενοφόρου. Ζει και μένει μόνιμα στην Κόνισκα και ασχολείται με αγροτικές δραστηριότητες. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού.

 

Συμεών Λαμπρόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σιταράλωνα. Στα Σιταράλωνα τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στο Θέρμο ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές. Από το 1987 μένει στην Αθήνα κι είναι Δημόσιος Υπάλληλος στην ΟΣΥ. Με τα αυτοδιοικητικά ασχολείται από το 1992 και επί σειρά ετών, εκλεγόμενος στην Τοπική Κοινότητα Σιταραλώνων.

Νίκος Σαγώνας

Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1955 και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στον ΟΤΕ για 38 χρόνια με αντικείμενο το Marketing, τις Πωλήσεις & την Επικοινωνία, ξεκινώντας από Σύμβουλος διαφήμισης και φτάνοντας στο βαθμό του Δ/ντή Πωλήσεων για όλη την Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα παραπάνω αντικείμενα απο το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ). Από το 2009 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του Επαγγελματικού Οδηγού Αιτ/νίας- Ευρυτανίας & Λευκάδας, παρέχοντας πληροφορίες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής μας και δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας σε μια εποχή κρίσης. Είναι παντρεμένος & έχει δυο γιους. Η γνώση, η πείρα του, η εργατικότητά του και το ήθος του είναι οι ασφαλείς εγγυήσεις για να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θέρμου. Πιστεύει ακράδαντα ότι σε αυτή τη εκλογική διαδικασία ο μεγάλος αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της περιοχής μας και όχι οι άνθρωποι. ΜΑΖΙ προχωράμε στο νέο μας ξεκίνημα, ο καθένας με το τάλαντό του. Κανείς δε περισσεύει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.