Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Υπόθεση Λαγούδη: η παραίτηση ντετέκτιβ που κάνει λόγο για παραπληροφόρηση περίεργων τύπων

lagoudi-aftokinito-protothemaΣοβαρά ερωτήματα «γεννά» το μυστήριο που καλύπτει την ξαφνική παραίτηση του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή από την ομάδα ερευνητών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα.
Ο ιδιωτικός ερευνητής με μια σύντομη ανακοίνωση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook σήμανε το πρόωρο τέλος της πρόσφατης ανάθεσης της υπόθεσης στο πρόσωπό του από τον δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης, κο Βασίλη Ταουξή. «Εκτέλεσα στο ακέραιο την αποστολή μου, παρέδωσα τα στοιχεία και ευχαριστώ τον κο Ταουξή για την εμπιστοσύνη του και τον διαβεβαίωσα ότι θα είμαι στη διάθεση του» αναφέρει χαρακτηριστικά -μεταξύ άλλων- στη δήλωση του ο Σωκράτης Στρατής.
Την αιφνίδια παραίτηση συνόδεψε –όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Adiakritos- μια δεύτερη ανάρτηση στο Facebook από τον Σωκράτη Στρατή στην οποία κατακεραυνώνει κάποιους ότι έχουν στήσει …θεατρική επιθεώρηση με φόντο το θάνατο μιας κοπέλας και τον πόνο των οικείων της.
Μάλιστα ξεκαθαρίζει -με στόχο να παύσει η αποτροπιαστική εκμετάλλευση του θέματος- ότι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια.
Αυτούσια την ανάρτηση στο Fb του ιδιωτικού ερευνητή, Σωκράτη Στρατή:«Αυτοκτονία φίλοι μου και αν συνδυαστεί με την έστω ελλιπή προς το παρόν ιατροδικαστική έκθεση αυτό είναι το συμπέρασμα. Και όχι μόνο αυτό πιστεύω ότι θα ζούσε σήμερα αν είχε αντιμετωπιστεί σωστά η αγωγή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πρέπει να υπάρχουν ευθύνες γι’αυτό… Αυτή είναι η άποψη μου και είμαι στη διάθεση των συγγενών αν δεν το γνωρίζουν για μια τελευταία πληρέστερη ενημέρωση του ισχυρισμού μου διότι είναι οι μόνοι που πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και όχι μόνο την παραπληροφόρηση περίεργων τύπων που δήθεν είδαν, άκουσαν, φαντάστηκαν κλπ ασυναρτησίες των πρωινάδικων που σκοπίμως κρατάνε ένα θέμα ανοιχτό που έχει είδη ξεκαθαρίσει…»

http://blogs.gossip-tv.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.