Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι της Παλαίρου από ομάδα δυτών

Υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι της Παλαίρου από ομάδα δυτών

Χθες Κυριακή 07 Ιουνίου, το πρωί το CLUB HYDROWORLD DIVE πραγματοποίησε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία υποβρύχιο καθαρισμό στο λιμάνι της Παλαίρου.

Το CLUB HYDROWORLD DIVE ευχαριστεί όλους τους δύτες όπου συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια για καθαρή θάλασσα από πλαστικά και ρυπογόνα αντικείμενα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΥΤΕΣ

Σαμαρτζής Αθανάσιος-Ράπτη Ανδρομάχη-Μπίζος Βασίλειος-Τσακάλη Ζωη-Στρατηγός Γεώργιος-Lyon Pippa-Chapell Rich-Γεωργάκης Ανδρέας-Γεωργάκης Γεώργιος-Κουνάβης Χρήστος-Χαρούλης Νικόλαος-Κοτσάκης Ανδρέας-Τσουνάκας Βλάσης-Nikoai Fillipov.

Ευχαριστίες εκφράζονται ακόμη προς:

-την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον κ.Αντιδήμαρχο Τσακάλη Κωνσταντίνο και Πρόεδρο Ρούφη Αχιλλέα για την ενεργή συμμετοχή τους και την παροχή απαραίτητων υλικών.
-την Λιμενική Αρχή Λευκάδας όπου με την συμβολή των Ανθυποπλοίαρχου Λ.Σ. Σκεπετάρη Πέτρου Αρχικελευστή Λ.Σ. Μαργιέλη Νικόλαου και την παρουσία του Υπολιμενάρχη Προκοπίου Δημήτρη υπήρξε επίβλεψη της δράσης μας.
-το κατάστημα YACHT CLUB για το υπέροχο πρωινό κέρασμα όπως και το κατάστημα ΦΑΡΟΣ για το κέρασμα (μπύρες και μεζέδες)μετά το τέλος της δράσης μας.
-όλους όσους βοήθησαν στην συλλογή των απορριμάτων σε συνεργασία με τους δύτες καθώς και τους φωτογράφους μας Μπόβα Δέσποινα-Αραβαντινού Ευγενία-Κρυάδα Μαρία.

“Η δράση θα επαναληφθεί προς το τέλος Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε να βρούμε το λιμάνι ποιο καθαρό”, καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

medewnpress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.