Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Χρήστος Ζαπάντης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, η ΑΕΜ έχει μέλλον»

Χρήστος Ζαπάντης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, η ΑΕΜ έχει μέλλον»

Δηλώσεις για την νίκη και πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας παραχώρησε στο aitosports.gr μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη Αιτωλικού ο τεχνικός της ΑΕΜ Χρήστος Ζαπάντης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση και την διάθεση που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια για τη μάχη μου δίνουμε για την παραμονή.

Είχα τονίσει από την αρχή της εβδομάδας στους παίκτες μου την σημασία της σημερινής αναμέτρησης και ότι είναι ένα σκαλοπάτι που πρέπει να ανέβουμε ώστε να φτάσουμε ως το τέλος του θεσμού με συγκέντρωση και ταπείνωση. Βέβαια όσοι χρησιμοποιήθηκαν έκαναν αρκετή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας φάσεις βγαλμένες από τη προπόνηση .

Το ευχάριστο για μένα και τους συνεργάτες μου ήταν η παρουσία των μικρών σε ηλικία παικτών του ρόστερ, αλλά και παιδιών από τις υποδομές που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξαν ότι η ΑΕΜ έχει μέλλον και πρέπει να ανοίξουμε όλοι μαζί τον δρόμο και πρώτος εγώ ώστε αυτά τα παιδιά να είναι το αύριο του συλλόγου, καθώς στις υποδομές γίνεται εξαιρετική δουλειά και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος των ίδιων των παιδιών και του συλλόγου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι προσπαθήσαμε κυρίως στο συνδυαστικό παιχνίδια από τα πλάγια, γιατί είδαμε ότι ο αντίπαλος είχε κοντά τις γραμμές και καλή συνοχή στον άξονα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού, κάτι που μας άνοιξε το δρόμο για τη συνέχεια.

Να ευχηθώ στον Άρη Αιτωλικού να πετύχει τους στόχους του στο πρωτάθλημα, αλλά και στον νεαρό συνάδελφο Νίκο Καβαλίερη να έχει υγεία, εργατικότητα και πολλή υπομονή».

Πηγή:aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.