Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Η Ζέφη Δημαδάμα παρουσίασε το νέο της βιβλίο

Η Ζέφη Δημαδάμα παρουσίασε το νέο της βιβλίο

Το βιβλίο της, «Βιώσιμη Οικονομική Ανάπτυξη η Ενσωμάτωση των 17Στόχων του ΟΗΕ Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Διαστάσεις», παρουσίασε η Ζέφη Δημαδάμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10/5, στο Roof Garden Olympias και εκφράζονται ευχαριστίες σε όλους για τη συμμετοχή τους.

Η συγγραφέας κ. Ζέφη Δημαδάμα και η διευθύντρια έκδόσεων κ. Κατερίνα Μάρκου υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων ήταν: o τ. υπουργός Σπύρος Κουβέλης, ο τ. Πρύτανης του Παντείου Γρηγόρης Τσαλτας, ο καθηγητής του Παντείου Κώστας Υφαντής, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιά Νίκος Φαραντούρης, η διευθύντρια του ομίλου Sami Resort κ. Ελένη Ανδρεάδη, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης, ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, ο κ. Καλπαδάκης, ο τ. υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο τ. υπουργός κ. Καρχιμάκης, ο τ. Περιφεριάρχης κ. Σγουρός, η δημοσιογράφος Νίνα Κασιματη, η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο κ. Άνδρέας Τσούνης, Ο δημοσιογράφος κ. Παπαγιαννης και πλήθος κόσμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.