Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2020

Ζευγάρι Ελβετών δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο στο Δημοτικό Σχολείο Δρυμού Βόνιτσας

Ένα ζευγάρι Ελβετών προχώρησε σε εθελοντική δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο Δρυμού Βόνιτσας.

Ο κ. Arthur Stüssi και η κα. Thea Stüssi παρέδωσαν tablet και εκτυπωτή στο σχολείο σε μία εποχή που οι ελλείψεις είναι πολλές. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρυμού εκφράζει τις ευχαριστίες του στους δύο δωρητές. Αναλυτικά:

“Είναι πολύ όμορφο στις μέρες μας να βλέπεις ανθρώπους να συμβάλουν για κάτι καλύτερο, να βοηθούν και να νοιάζονται για τον συνάνθρωπο τους.

Επίσης να βλέπεις ανθρώπους να ενισχύσουν εθελοντικά,με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο έχουν, αλλά με γνώμονα πάντα την αγάπη,την αλληλεγγύη,την ευγένεια και την ανθρωπιά!

Γι’αυτό το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δρυμού, στον κύριο Arthur Stüssi και την κυρία Thea Stüssi για την ευγενική δωρεά των tablet και του εκτυπωτή, που έκαναν στο σχολείο μας,σε αυτές τις δύσκολες εποχές, που οι ελλείψεις είναι πολλές κ σημαντικές… Καθώς επίσης και τον Θανάσης Παλούκης που βοήθησε στο να έρθει σε επαφή ο σύλλογος και οι δάσκαλοι του σχολείου μαζί τους!”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.