Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ζητά χρηματοδότηση για μηχανήματα από την Περιφέρεια το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ζητά χρηματοδότηση για μηχανήματα από την Περιφέρεια το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Με επιστολή του ο διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας του Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος, ζητά από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας άμεση ανταπόκριση στο αίτημα χρηματοδότησης του νοσοκομείου για αγορά μηχανημάτων.

Η επιστολή:

“Κύριε Περιφερειάρχη ,

Με σχετική εισήγηση και απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτεί τέσσερα (4) Νοσοκομεία με τον αναγκαίο Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό προκειμένου μεταξύ των άλλων να αντιμετωπιστεί η διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊου . Και ορθώς πράττει.

Θέλουμε όμως να σας επισημάνουμε ότι στην περιφέρειά μας υπάρχουν και άλλες Νοσηλευτικές Μονάδες οι οποίες έχουν ανάγκη χρηματοδότησης για την προμήθεια του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που έχει ζητηθεί και προς εσάς και προς την 6η ΥΠΕ.

Συγκεκριμένα με τα υπ. αρίθμ. 11767/3-12-2019 προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και το υπ. αρίθμ. 391/14-01-2020 ταυτάριθμο έγγραφο προς εσάς η Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» έχει ζητήσει την άμεση και επείγουσα προμήθεια των παρακάτω μηχανημάτων:

• Έναν (1) έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο
• Δύο (2) Αναισθησιολογικά συστήματα
• Ένα(1) υπερηχοτομογράφο
• Εννέα (9) απινιδωτές
• Δυο (2) χειρουργικά τραπέζια

Με δεδομένη την ευαισθησία σας στον τομέα της υγείας παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας σε τρόπο ώστε να ικανοποιηθούν τα ανωτέρω αιτήματα”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.