Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ζητείται μια λάμπα στη Ζωοδόχου Πηγής 24-26 εδώ και ένα μήνα

Ζητείται μια λάμπα στη Ζωοδόχου Πηγής 24-26 εδώ και ένα μήνα

Το καλοκαίρι έχει πολλά θέματα η πόλη, δεν είναι όπως παλιά, τότε που έλεγε ο Ουμπέρτο Έκο ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις. Οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται, βγαίνουν φθορές, οι πολίτες χρειάζονται τα πιο απλά πράγματα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και συγκεκριμένα στην… λάμπα στον αριθμό 24-26 η οποία θεωρείται πως έχει… στοιχειώσει. Οι περίοικοι (που τυγχάνουν και επισκέπτες του site) μας λένε ότι η εικόνα στην συγκεκριμένη κολώνα είναι η ίδια εδώ και ένα μήνα περίπου. Έχουν γίνει επανειλημμένες αναφορές στην υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού αλλά δεν άλλαξε κάτι, δεν είδαν φως, με άλλα λόγια.

«Ως πότε θα ζούμε στα σκοτάδια οι γύρω κάτοικοι;», αναρωτιούνται κάτοικοι της περιοχής. Και η απάντηση πρέπει να είναι και όντως είναι απλή: Μια λάμπα ρε παιδιά! Τι είναι μια λάμπα μέσα σε ολόκληρο αγρινιώτικο καλοκαίρι;

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. 1', 10, 7, 18 19. 17, 15, 4, 9', 19, 7, 18

  Θα βάλουμε led μια και καλή. Μη καεί καμία λάμπα αμέσως να κατηγορήσουμε τις δημοτικές αρχές. #xenon#braxorienergy

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Ελάτε να δείτε τι γίνεται στη Βλαχερνών εκεί που γίνεται η λαϊκή τη Πέμπτη.Ο δημοτικός φωτισμός ανάβει όποτε θέλει. Και όταν ανάβει πότε λειτουργούν δύο κολόνες πότε τέσσερις .Αναλόγως το καιρό φαίνεται. Είπαμε δεν είμαστε όλοι οι πολίτες στην ίδια κατηγορία. Σε άλλα σημεία αντικαθιστούν τις λάμπες με λάμπες λεντ.Ακόμα και στις συνοικίες εκτός Αγρινίου βάζουν λεντ και μέσα στο Αγρίνιο στις γειτονιές ακόμα είναι παραδοσιακές που ανάβουν όποτε θέλουν. Όλοι είναι ενημερωμένοι για τις λάμπες .Στο τέλος βλέπω θα τις αλλάζουμε μόνοι μας.

 3. αν τον

  ζητούνται λειτουργικά φανάρια στην διασταύρωση στην περιφερειακή νέα Ερυθραία εδω και κανα μήνα τώρα. να δω όταν σκοτωθεί κανένας ποιος θα είναι ο υπεύθυνος. Έλεος πια!!!!

 4. Anonimos

  Αυγουστιατικα θεται και φωτισμό!!!! 😁😁😁 Απο 🍃🍂🍁φθινώπορο και θα δούμε!!! Αλλοιως λυχναρια 🌚🌚🌚 απο τα τζαμπο με παραφινη🎃🎃🎃💡💡💡

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.