Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Ζητούν περισσότερες κούνιες στην παιδική χαρά του πάρκου για να αποφεύγονται οι…τσακωμοί

Ζητούν περισσότερες κούνιες στην παιδική χαρά του πάρκου για να αποφεύγονται οι…τσακωμοί

Aναγνώστρια του agrinionews.gr απευθύνεται στον δήμαρχο Αγρινίου με αίτημα να τοποθετηθούν περισσότερες κούνιες στην παιδική χαρά του πάρκου. Αναφέρει πως ο μικρός αριθμός τους ευθύνεται για… γκρίνιες και τσακωμούς παιδιών και γονέων. Αναλυτικά το αίτημα:

Δήμαρχε καλησπέρα.
Είμαι κάτοικος Αγρινίου 37 χρόνια.
Είμαι 37 ετών
Σήμερα το απόγευμα πήρα την οικογένεια μου μαζί και με τους δικούς μου ανθρώπους, τα αδέρφια μου κλπ που έχουνε και αυτοί μικρά παιδιά και πήγαμε στο πάρκο να παίξουμε .
Το πάρκο που μπορώ να πω το έκανες πάρα πολύ ωραίο και καθαρό και μπορείς να απόλαυσεις την καθαρή μεγάλη έκταση του και το περιποιημένο χορτάρι του.
Θυμήθηκα τα δικά μου χρόνια που εκεί μεγαλώσαμε εμείς, εκεί να τα χρόνια της μικρή μου ηλικίας και της γενιάς μου…
Σήμερα πήγαμε με πολύ όρεξη και τα παιδιά και εμείς και φύγαμε μετά από ώρα και εμείς και ο υπόλοιπος κόσμος- το τονίζω: και εμείς και ο υπόλοιπος κόσμος- με κλάμα, γκρίνια, τσακωμό και αγανάκτηση.
Και αυτό γιατί; Γιατί Δήμαρχε σε τέτοια τεράστια έκταση έχετε βάλει δύο κούνιες για βρέφη και δύο κούνιες για παιδιά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας με αποτέλεσμα τα παιδιά να τσακώνονται πιο θα πρώτο μπει και οι γονείς να είναι όλοι αγανακτισμένοι, νευριασμένοι και να λέμε όλοι μεταξύ μας την ίδια κουβέντα ,όλοι: τόσος χώρος, τόση έκταση, μόνο τέσσερις κούνιες.
Κοίτα τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις και αυτές είναι τραβηγμένες όταν φεύγαμε, να υπολογίζεις τον κόσμο επί τρεις φορές και πάνω όχι μόνο αυτό που βλέπεις…
Αν η έκταση του χώρου ήτανε μικρότερη όπως στον Άγιο Κωνσταντίνο κανένας δεν θα έλεγε κάτι, τώρα σε αυτή την τεράστια έκταση αυτές οι τέσσερις κούνιες για τόσα άτομα; Ε, όχι αυτό είναι αυτοκτονία, για την γκρίνια των παιδιών αυτού του κόσμου… Πας εκεί τα παιδάκια να παίξουμε και όχι να τσακώνονται και να κλαίνε…
Μπορείς, να προσθέσεις ακόμα οκτώ κούνιες για βρέφη και οκτώ ακόμα μεγαλύτερης ηλικίας όπως μια τσουλήθρα ακόμα και ότι άλλο μπορείς και θα δεις πολύ ανταπόκριση από τον κόσμο. Κάντο όμως…
Περνά ένα απόγευμα με το αμάξι σου και μην κατεβαίνεις, απλά κοίτα από το παράθυρο τι γίνεται και θα καταλάβεις Δήμαρχε.
Μαζεύονται εκεί τώρα ο κόσμος γιατί έχει χώρο, έχει άπλα και δεν φτάνει η παιδική χαρά.
Αυτά Δήμαρχε, καλή επιτυχία στην εκλογική σου περίοδο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. @@@@@@

    Μην κατεβεις και λασπωθεις μπες με το τζιπ μεσα…..

  2. Φαναρτζής-στοκαδόρος

    Αν οι γονείς επιθυμούν κλόουν για να διασκεδάζει τα παιδάκια στην αναμονή υπάρχει εδώ μέσα ο καλύτερος. Έχει μάθει κόλπα και στον σωσία σκύλο του.

  3. Πίτερ παν

    Και ποτέ λες έχουν σκοπό να το φτιάξουν ολοκληρωμενο;;Μόλις πάρουν το επόμενο εκλογικό πακέτο γιατί από το προηγούμενο το φάγανε όλο και δεν περίσσεψε για δύο κουνιες;;άσε μας ρε φίλε…κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας..Ενώ οι υπόλοιπες παιδικές χαρές είναι τέλειες.. πήγαινε και μια βόλτα κάτω στα σφαγεία.. χάλια μαυρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.