Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ζητούνται απαντήσεις για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία

Ζητούνται απαντήσεις για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία

Απαντήσεις στα ερωτήματα για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία ζητά με ερώτηση του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.
Υπέβαλε ερώτημα προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών με δεδομένο ότι προβλέπονται μετακινήσεις προσφυγικών/ μεταναστευτικών πληθυσμών στην ενδοχώρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.
Το ερώτημα αφορά στο πού και πότε θα γίνει η μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών και στο γεγονός ότι οι τοπικοί πληθυσμοί θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να εκφέρουν την άποψή τους για το θέμα αυτό.
Η ερώτηση έχει ως εξής:
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα προκειμένου να γίνει σωστότερη διαχείριση του μείζονος μεταναστευτικού προβλήματος και να αντιμετωπιστούν τα όποια θέματα με ανθρωπιστικό τρόπο προβλέπονται στο προσεχές διάστημα μεγάλες μετακινήσεις αυτών των πληθυσμών ανά τη χώρα. Σ
ε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα πρέπει οι πολίτες που απαρτίζουν τις τοπικές κοινωνίες να γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί και να εκφράσουν την άποψή τους καθώς και τυχόν αντιπροτάσεις τους καθώς είναι γνώστες της ανθρωπογεωγραφίας και των δομών που δύνανται να φιλοξενήσουν τους άτυχους αυτούς συνανθρώπους μας.
Για τους λόγους αυτούς:
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί
Αν θα μετακινηθούν προσφυγικοί/ μεταναστευτικοί πληθυσμοί στην Αιτωλοακαρνανία , πού θα μετεγκατασταθούν και ποιο το χρονοδιάγραμμα της μετακίνησης αυτής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ !!!!!! ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ……….. CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.