Τρίτη, Ιανουάριος 15, 2019

Η ζωή ποδήλατο στο Αγρίνιο αλλά με βενζινοκινητήρα!

benzinoki

Δεν πρωτοπορούμε εμείς; Δεν καινοτομούμε, εμείς στην πόλη την μαρτυρική και συνάμα φιλημένη από τον Θεό; Είμαστε εμείς όλο μεταπρατικά επαγγέλματα και όλο διορισμούς και δεν έχουμε νέες ιδέες;

Φάτε τη σκόνη του Αγρινίου οχτροί μας! Δείτε εδώ τι μας έστειλε αναγνώστης της στήλης εντυπωσιασμένος από την εφευρετικότητα κάποιου άλλους  συμπολίτη μας!

Τι βλέπουμε εδώ; Ένα ποδήλατο που έχει πάνω του την κατάλληλη μετατροπή ώστε να είναι βενζινοκίνητο όταν ο αναβάτης το επιθυμεί! Δεν ξέρουμε και πολλά από μηχανές αλλά φανταστείτε βοήθεια που παρέχει στον αναβάτη στις ανηφόρες στα Δυο Ρέματα ή στην Αγία Παρασκευή! Ξεκινάς να κάνεις την ποδηλατάδα σου και μόλις κουραστείς …βρουμ, μπροστά η μηχανή και πας άνετα μέχρι Παναιτώλιο και ακόμη παραπέρα.

Μετά το ηλιακό αυτοκίνητο και μερικά ηλεκτροκίνητα ποδήλατα που έχουμε δει ετούτο εδώ έρχεται να συμπληρώσει το παζλ με τις πατέντες και να δώσει αυτονομία στον αναβάτη του. Αλλά και να αποδείξει ότι αν θέλουμε σε τούτη την πόλη μπορούμε!

Να σημειωθεί ότι είμαστε διακριτικοί διότι είναι σίγουρο πως όλο και κάποιος γελοίος νόμος θα υπάρχει που θα μπλοκάρει μια τέτοια πατέντα, οπότε μην τον μπλέξουμε κιόλας τον άνθρωπο. Πάντως, το Αγρίνιο που δημιουργεί είναι εδώ…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ
    ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΠΛΟΜΑ ΗΤΟΙ 500 ΕΥΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.