Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019

«Ζωντάνεψε» για λίγο η Παλιοβούνα…

Τις παλιές της δόξες γνωρίζει σήμερα για λίγες ώρες η Παλιοβούνα, καθώς η Ιόνια Οδός από το ύψος του Αντιρρίου μέχρι τον κόμβο Γαυρολίμνης έχει κλείσει για την εκτέλεση εργασιών.

Ως τις 2 το μεσημέρι όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης. Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Έτσι λοιπόν όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά την παλιά εθνική οδό σήμερα με έκπληξη είδαν αυξημένη κυκλοφορία, πράγμα που δεν είχαν ξανασυναντήσει από τότε που λειτούργησε η Ιόνια Οδός. Φορτηγά και Ι.Χ., βιαστικοί οδηγοί, προσπεράσεις, και αργή κίνηση στην Παλιοβούνα, ήταν η εικόνα του παλιού δρόμου.

Η προσοχή των οδηγών μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ιόνια πρέπει να είναι αυξημένη, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά για τις λίγες ώρες που πρέπει να κινούνται στο παλιό δίκτυο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤTA-aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.