Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

«Σφυρίγματα που μας στέρησαν βαθμούς»

«Σφυρίγματα που μας στέρησαν βαθμούς»

«Είναι σφυρίγματα που μας στέρησαν βαθμούς με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους»… Ο διευθύνοντας σύμβουλος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και έκανε λόγο για διαιτητικά λάθη που εάν είχαν αποτραπεί τότε ενδεχομένως να ήταν σε καλύτερη θέση η ομάδα του Αγρινίου. «Πρώτα λέμε ότι φταίμε εμείς που είναι εδώ η ομάδα», επεσήμανε.
Οι σημαντικότερες δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβώνη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή ‘’Insiders’’ με τον Βασίλη Σαμπράκο:
-Για τις διαμαρτυρίες των οπαδών στον διαιτητή του αγώνα με τον Ατρόμητο και τα διαιτητικά λάθη:
«Δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό που μας κάνει να ανησυχούμε. Οι θέσεις μας είναι εντελώς διαφορετικές στο ζήτημα αυτό και το έχουμε ξεκαθαρίσει. Δεν θέλω να πω ότι είναι δικαιολογημένη η αντίδραση αυτή, αλλά τα διαιτητικά λάθη ήταν πολλά και ο κόσμος εξέφρασε έτσι την αντίδρασή του.
Είναι σφυρίγματα και λάθη που μας στέρησαν βαθμούς. Σε παιχνίδια με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους, λάθη που εάν δεν είχαν γίνει θα ήταν άλλη η βαθμολογική κατάσταση σε σχέση τις ομάδες αυτές.
Χθες ο διαιτητής σφύριξε περισσότερα επιθετικά φάουλ στον Καμαρά παρά αυτά που του έκαναν οι αμυντικοί».

-Για την ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Μετά από τέσσερις μήνες αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Δεν έχουμε λειτουργήσει ποτέ έτσι. Πάντα λέμε και πιστεύουμε ότι εμείς φταίμε που είναι η ομάδα σε αυτή τη θέση. Και οι φίλαθλοι της ομάδας το ζητούμε. Έχουμε βγάλει λίγες ανακοινώσεις. Φτάσαμε στο σημείο κάποιοι να πιστεύουν ότι είναι αδυναμία μας».

-Για το πρόβλημα στην επίτευξη τερμάτων της ομάδας:
«Υπήρξε ένας συνδυασμός θεμάτων και τραυματισμοί. Σίγουρα περιμέναμε μια καλύτερη αντίδραση από την ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε και λίγο χρόνο. Βλέπετε –για παράδειγμα- τον Άρη που τώρα βρίσκει τα πατήματά του.
Ένα σημείο που δεν έχουμε θίξει είναι το γεγονός ότι έχουμε παίξει σε οκτώ παιχνίδια με δέκα ποδοσφαιριστές. Μας ανησυχεί αλλά και σαν γεγονός δικαιολογεί μια μικρότερη συγκομιδή βαθμών».

-Για τη μείωση του αριθμού των οπαδών που πηγαίνουν στο γήπεδο:
«Περιμέναμε να γίνει μια επιλογή αγώνων. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Στα εισιτήρια είμαστε πρώτοι και με διαφορά μετά από τις μεγάλες ομάδες. Δεν έχουμε παράπονο. Ίσως να περιμέναμε περισσότερο κόσμο σε παιχνίδια κρίσιμα και όχι σε παιχνίδι που αντιμετωπίζαμε μεγάλες ομάδες».

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.