Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Άλλα προτείνουν οι κοινότητες και οι υπηρεσίες και άλλα «περνάνε» οι επιτροπές

Άλλα προτείνουν οι κοινότητες και οι υπηρεσίες και άλλα  «περνάνε» οι επιτροπές

Πριν από λίγες μέρες στο δημοτικό συμβούλιο πέρασε η πρόταση για την δημιουργία χώρου φορτοεκφόρτωσης κοντά στο κατάστημα πολίτη του Αγρινίου προκειμένου να εξυπηρετείται στην καθημερινότητά του. Μειοψήφισαν μόνο δύο σύμβουλοι, ο κ.Ζαμπάρας από την πλειοψηφία και ο κ.Μουρτζιάπης από την μείζονα αντιπολίτευση.

Μέχρι εδώ θα πει κάποιος ότι δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο. Και έτσι θα ήταν αν η πρόταση για τη δημιουργία αυτού του χώρου δεν είχε απορριφθεί ομόφωνα. από το 11μελές συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου και δεν είχε αρνητική εισήγηση και από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου!

Ο λόγος απλούστατος: Στα 15 μέτρα βρίσκεται άλλος χώρος φορτοεκφόρτωσης και άνετα θα μπορούσε να εξυπηρετείται από αυτόν όπως τουλάχιστον έκριναν τα δυο πρώτα σώματα που ασχολήθηκαν. Ήρθε όμως στη συνέχεια η επιτροπή Ποιότητας Ζωής να περάσει το θέμα αγνοώντας τις προηγούμενες εισηγήσεις με μόνους μειοψηφούντες τους κ Ζαμπάρα και Μουρτζιάπη που για το λόγο αυτό κράτησαν την ίδια στάση και στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε αυτό μάλιστα ο κ.Ζαμπάρας έκανε λόγο για σοβαρή παρατυπία με αποτέλεσμα το agrinionews να επικοινωνήσει μαζί του και να μας επιβεβαιώσει τα παραπάνω λέγοντάς μας ότι «πιθανόν οι πιο πολλοί να μην πήραν χαμπάρι τι ψήφισαν»… Γεννώνται λοιπόν πολλά ερωτηματικά για το τι χρειάζονται οι εκλεγμένοι στο τοπικό συμβούλιο και αν μπορούν οι επιτροπές να αγνοούν έτσι τις εισηγήσεις των τεχνικών υπηρεσιών.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.