Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Έκθεση ζωγραφικής «Η Ελλάδα του Βασίλη Κολοκυθά»

Έκθεση ζωγραφικής «Η Ελλάδα του Βασίλη Κολοκυθά»

poster_kolokithasΣτα εαρινά μονοπάτια του ελληνικού τοπίου θα μας μεταφέρουν, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 στο Φετιχιέ Τζαμί Ναυπάκτου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Η Ελλάδα του Βασίλη Κολοκυθά».

Ο Βασίλης Κολοκυθάς, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, πολύ νωρίς μεταπήδησε στο χώρο της ζωγραφικής, αναπτύσσοντας μεγάλη δραστηριότητα. Πραγματοποίησε ελεύθερες σπουδές δίπλα σε γνωστούς ζωγράφους όπως ο Δημήτρης Βεργίδης και ο Γιώργος Κουζούμης . Χρησιμοποιεί τόσο λάδια όσο και μεικτά χρώματα, και η θεματογραφία του αναφέρεται κυρίως στη φύση και το Ελληνικό τοπίο . Στους πίνακές του ανιχνεύεται η αναζήτηση του ιμπρεσιονισμού με μια εξπρεσιονιστική διάσταση. Αποφεύγει το σχεδιαστικό περίγραμμα και οδηγεί το βλέμμα του θεατή στην ανάγνωση του θέματος μέσω των χρωματικών συσχετισμών.

Η έκθεση διοργανώνεται από την 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και τον Δήμο Ναυπακτίας. Επιμέλεια έκθεσης: Νίκος Καλατζής Με την ευγενική υποστήριξη των κ. Γ. Κοτρώνη & Γ. Καλπακιώρη.

Διάρκεια έκθεσης: 14/8 – 25/8/2013.

Ώρες Λειτ.: 11:00 – 13:00 (πρωί) & 19:00-23:00 (απόγευμα).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.