Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Έρευνα για το που κατέληξαν 51 αδέσποτα από τη Ναυπακτία

960adeΑκούγεται αρρωστημένο όμως συμβαίνει γύρω μας, χωρίς πολλοί να μπορούμε να πιστέψουμε το που μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους.
Ένα φαινόμενο που όλο ένα και δυναμώνει στη χώρα μας προς όφελος της Γερμανίας.
Στην εν λόγω ευρωπαϊκή χώρα οι κτηνοβάτες έχουν οίκους αναφοράς, αφού η ερωτική συνεύρεση με σκύλους δεν αποτελεί πρωτοφανή δραστηριότητα.
Επιπροσθέτως, τα χρησιμοποιούν και ως πειραματόζωα.
Και για να βοηθήσουν στη διαιώνιση αυτής της κατάστασης και επειδή η πενία τέχνες κατεργάζεται, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, συμπατριώτες ή και καλύτερα συμπολίτες μας, μεταφέρουν αδέσποτα που μαζεύουν από τους δρόμους στη Γερμανία, έναντι φυσικά υψηλής αμοιβής.
Μία πολύ σοβαρή υπόθεση κυκλώματος εμπορίας αδέσποτων σκύλων – μετά από σαφείς καταγγελίες – διερευνούν οι τοπικές αρχές, μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπλέκεται στην έκδοση σχετικών αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας τετράποδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επώνυμη καταγγελία για 51 αδέσποτα που φαίνεται να χάθηκαν στην Πάτρα, ενώ είχαν έρθει στην περιοχή για φροντίδα από την γειτονική περιοχή της Ναυπακτίας.
Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε προσπάθεια κάποιων να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου “Ελ.Βενιζέλος” αλλά μετά από καταγγελίες κάτι τέτοιο απετράπη.
Ενήμερος και μάλιστα εγγράφως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ειγγελέας Πατρών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κάθε τετράποδο κοστίζει περίπου στα 500 ευρώ, οπότε καταλαβαίνει κάποιος εύκολα πως η υπόθεση έχει «ψωμί».
Η υπόθεση όμως θεωρείται πολύ «λεπτή» διότι οι φερόμενοι ως δράστες προβάλλουν της δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας από μέρους τους για τα αδέσποτα στο εξωτερικό.
Τις επόμενες μέρες είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν επιπλέον στοιχεία.

http://www.patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Όποιος ταξιδεύει δεξιά η αριστερά του δρόμου θα δει σκοτωμένα ζώα ή σκελετωμένα ,εγκαταλειμμένα ζώα, συνήθως σκυλιά.Το πρόβλημα είνα μεγάλο και για τα ζώα και για τους ανθρώπους.Ο αστικός πλέον τρόπος ζωής δεν βοηθά την ομαλή συνύπαρξη κατοικιδίων και ανθρώπων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.