Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Έφοδοι σε καταυλισμούς Ρομά

lbjamnenvu51f76b4871b17Σε Μεσολόγγι -Αιτωλικό
Έφοδοι της Αστυνομίας σε τρεις καταλισμούς Ρομά σε Μεσολόγγι- Αιτωλικό σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες. Μεγάλη αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη από άνδρες των ΟΠΚΕ των αστυνομικών διευθύνσεων Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Τροχαίας και Ασφάλειας, προχώρησαν σε εντατικούς ελέγχους. Προσήχθησαν 15 άτομα  ενώ οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν είναι κυρίως τροχονομικές αλλά και μια ρευματοκλοπή για την οποία υπήρξε σύλληψη. Αναμένονται για την υπόθεση ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Nεότερη ενημέρωση από το αστυνομικό δελτίο:
Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας,  πραγματοποίησε σήμερα (22-10-2013) το πρωί, μία ακόμα αστυνομική εξόρμηση με εξειδικευμένα συνεργεία ελέγχων, σε καταυλισμούς της περιφέρειας της, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Στην εξόρμηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε τρεις καταυλισμούς Ρομά, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, συμμετείχαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και της Τροχαίας Μεσολογγίου, δύο ομάδες της Ο.Π.Κ.Ε. των αστυνομικών Διευθύνσεων Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, με τη συνδρομή εξειδικευμένου συνεργείου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού με τα παρακάτω αποτελέσματα :
Ελέγχθηκαν :  78 άτομα και 40 οχήματα
Προσήχθησαν : 24 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες
Συνελήφθη : 1 ημεδαπός για ρευματοκλοπή
Βεβαιώθηκαν: 24 παραβάσεις ρευματοκλοπής από το δίκτυο της Δ.Ε.Η., σε βάρος ιδιοκτητών παραπηγμάτων, καθώς και 14 τροχονομικές παραβάσεις.
Διενεργήθηκαν:  30 κατ’ οίκον έρευνες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν αμείωτα γιατί αποσκοπούν στην πρόληψη της εγκληματικότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.