Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

«Έχουμε εξαντληθεί αναζητώντας τους δραπέτες»

1054916Σε ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Κόλα και των υπόλοιπων δραπετών Τρικάλων αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Με αφορμή τα όσα έχουν εξελιχθεί την τελευταία εβδομάδα και έπειτα από σωρεία παραπόνων από συναδέλφους μας προς την Ένωσή μας, θεωρούμε αναγκαίο να καταγγείλουμε την καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας εξαιτίας των αποφάσεων που έχει πάρει η φυσική Ηγεσία και οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα την καταπόνηση του Αστυνομικού προσωπικού της Α.Δ. Θεσπρωτίας καθώς και των ενισχυτικών δυνάμεων από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Πρόκειται για μία κατάσταση, η οποία πραγματικά δεν τιμά κανέναν και σίγουρα εκθέτει αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό και τον συντονισμό της όλης επιχείρησης που γίνεται για την σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.

Διότι στην παρούσα φάση, το μόνο που έχει επιτευχθεί είναι η εξουθένωση των συναδέλφων μας, η οποία φτάνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να πούμε ότι αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και ο κίνδυνος μίας ένοπλης συμπλοκής με ανεπιθύμητα αποτελέσματα να είναι πλέον ορατός!!! Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι βαθμό ευθύνης έχει και η πολιτική Ηγεσία, η οποία με την συμπεριφορά της, επιτρέπει σε μία ομάδα φιλόδοξων Αξιωματικών να δώσουν, μέσω των ΜΜΕ, μία προσέγγιση στην όλη υπόθεση, η οποία ικανοποιεί προσωπικές φιλοδοξίες και όχι τον σκοπό για τον οποίο έχουν οριστεί».

www.zougla.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.