Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Αγρίνιο: ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ από τη ΔΗΜΑΡ

Αγρίνιο: ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ από τη ΔΗΜΑΡ

nea_kapΑγροτική ημερίδα με θέμα :«Οι προοπτικές στην αγροτική ανάπτυξη με τη νέα ΚΑΠ» θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 ωρα 10.00 π.μ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας από τη Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜ.ΑΡ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10.00 Έναρξη-Χαιρετισμοί
10.30 Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Γραμματέας Κ.Ε Δημοκρατικής Αριστεράς και υπεύθυνος αγροτικού τομέα–Διδάκτωρ Αγρ.Οικονομίας Α.Π.Θ : «Η προοπτική της Αγροτικής Οικονομίας στα πλαίσια της Νέας Κ.Α.Π 2014-2020.Προβλήματα και προκλήσεις».
10.50 Παρεμβάσεις της Κοινοβoυλευτικής Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ για τα θέματα της Αγροτικής Οικονομίας: Νίκη Φούντα-Θωμάς Ψύρρας-βουλευτές ΔΗΜ.ΑΡ.
11.10 Δημήτρης Τόντης – Αναπληρωτής καθηγητής Τμήμα Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας : «Το παρόν και το μέλλον της Αιγοπροβατοτροφίας στην Ελλάδα και ασκούμενες πολιτικές».
11.30 Δημήτρης Χατζησωκράτης -Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ : «Ενημέρωση για θέματα φορολογίας Αγροτών και κόστος παραγωγής».
11.50 Σκιαδάς Νικόλαος – Γεωπόνος, π.Γενικός Διευθυντής ΕΑΣ Αγρινίου: «Ο θεσμός των συνεταιρισμών και η σημασία του στην διακίνηση των αγροτικών προϊόντων».
Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις Εκπροσώπων Αγροτικών Φορέων και συζήτηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.