Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019

Αγρίνιο: τρεις ακόμη προσχωρήσεις στη Λαϊκή Ενότητα πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

laiki-enotita Oι κκ. Παληγεώργος Γιώργος, Πολύζος Γιώργος και Ράπτης Θόδωρος προ ημερών έκαναν γνωστή την παραίτησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στη «Λαϊκή Ενότητα».Αναφέρει η ανακοίνωση:

Προσχωρούμε και αγωνιζόμαστε με τη «Λαϊκή Ενότητα»

Η ενότητα των δυνάμεων της σύγχρονης αριστεράς και όλων των αντιμνημονιακών προοδευτικών και δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων μπορούν και επιβάλλεται να αντιμετωπίσουν πολιτικά και κινηματικά το μπλοκ των συστημικών μνημονιακών πολιτικών και ιδιαίτερα τον «αρμαγεδδώνα» του τρίτου μνημονίου.
Από τις 19 Αυγούστου αποχωρήσαμε από μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, καταγγέλλοντας τη μνημονική και δεξιά στροφή της ηγετικής ομάδας του κόμματος! Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά φυλλοροεί!
Συνεπείς σε όσα υποστηρίζουμε αναφορικά με τις ιδέες μας και κυρίως για τη σχέση της πολιτικής με την κοινωνία και τις ανάγκες της, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις συλλογικότητες που προάγουν την αλληλεγγύη, την εργασία, τη δημιουργία και τον πολιτισμό, αλλά και την αντίσταση όταν βάλλεται, από τους ισχυρούς και την πολιτική εξουσία, το δίκιο και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Καλούμε όλους τους αριστερούς και δημοκράτες Αιτωλ/νες να αγωνιστούμε μαζί, μέσα από τις γραμμές της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από τα μνημόνια και τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές, για την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας και την επαναλειτουργία της δημοκρατίας, για τη συνολική επανεκκίνηση της κοινωνίας μας και την προοπτική της νέας γενιάς!

Παληγεώργος Γιώργος
Πολύζος Γιώργος
Ράπτης Θόδωρος

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Χαρούλης

  Αυτοί οι τρείς γιατί κάνουν κοινές δηλώσεις και εμφανίσεις;
  Είναι καλλιτεχνικό σχήμα;
  Το τρίο στούτζες;
  Τρίο ντελγκάδο;

 2. αλαργα

  Ειναι συνηστωσα φαινεται στη λαικη συσπειρωση τοπικα.Μια απο τις 15 που ειπε ο λαφαζανης .ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ! !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.