Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020

Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση παράνομου καπνού

650209_G1Ldau3cVxM.img

Ολόκληρη επιχείρηση της Ασφάλειας Αγρινίου στήθηκε σήμερα για τη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται σε διακίνηση χύμα καπνού. Για την υπόθεση καθώς αξιοποιήθηκαν από την αστυνομία πληροφορίες, συνελήφθη ανδρόγυνο και ένας ταξιτζής  ενώ έγινε και νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στη Λεπενού.
Αρχικά λοιπόν συνελήφθη το πρωί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο ένας νεαρός οδηγός ταξί καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 770 γραμμάρια χύμα καπνού ενώ στο όχημα επέβαινε και μία 46χρονη γυναίκα στην κατοχή της οποία βρέθηκαν 27 συσκευασίες με 500 γραμμάρια καπνού εκάστη. Τον καπνό επρόκειτο να τον μεταφέρουν στο ΚΤΕΛ Αιτωλοκαρνανίας για να σταλεί σε παραλήπτη εκτός Αγρινίου. Εν συνεχεία ακολούθησε έρευνα στην οικία της γυναίκας στη Λεπενού όπου βρέθηκαν ακόμη 10 κιλά καπνού ενώ συνελήφθη και ο σύζυγος της ηλικίας 54 ετών.
Η έρευνα για την υπόθεση έγινε από την Ασφάλεια και αναμένεται και επίσημη ενημέρωση. Τα τρία άτομα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου για παράβαση του τελωνειακού κώδικα .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.