Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Αγώνας Παναιτωλικού για την “Υγεία που δικαιούμαστε” (video )

Ο Παναιτωλικός, στηρίζει το μεγάλο Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Αγρινίου – Μεσολογγίου και γενικότερα στις δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα δημοσιοποίησε και video για τη στήριξη της κινητοποίησης. Η ανακοινωση και το video:

Η ΥΓΕΙΑ που δικαιούμαστε!

Η υγεία μας είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Και με αυτό δεν μπορεί να παίζει κανείς!

Οι δομές υγείας στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαξιωμένες. Δεν καλύπτουν ούτε καν βασικές ανάγκες των πολιτών. Κι αυτή η κατάσταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Ο Παναιτωλικός, στηρίζει το μεγάλο Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Αγρινίου – Μεσολογγίου και γενικότερα στις δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Ενώνουμε τη φωνή μας με δεκάδες φορείς και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από κάθε αρμόδιο να σταματήσει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Η διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στηρίζουν τον αγώνα καλώντας τους φιλάθλους μας και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες σε κοινό αγώνα να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.