Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Αγώνες μπάσκετ ΑΛΦΑ 93 – Πήγασος με φιλανθρωπικό σκοπό

Αγώνες μπάσκετ ΑΛΦΑ 93 – Πήγασος με φιλανθρωπικό σκοπό

Η ΑΛΦΑ 93 BC συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, στο πλαίσιο των εξωαγωνιστικών δράσεών της, και σε συνεργασία με τον Πήγασο διοργανώνει δύο φιλικά παιχνίδια με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ «Ηλιαχτίδα». Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

spo-basket-iliaxtida

Οι δύο αγώνες με τον Πήγασο (Μίνι 2002-Ανδρών) θα γίνουν τη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα:

ΜΙΝΙ 2002: ΑΛΦΑ 93 – Πήγασος (16:00)

ΑΝΔΡΩΝ: ΑΛΦΑ 93 – Πήγασος (17:00)

Υπογραμμίζεται ότι σκοπός των φιλικών είναι να ενισχυθεί η προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογο ΑμεΑ «Ηλιαχτίδα»  και για τον λόγο αυτό θα υπάρχει κουμπαράς, όπου θα μπορεί όποιος θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Με μία μικρή βοήθεια δίνετε χαρά και ελπίδα σε παιδιά που έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη και τρυφερή φροντίδα. Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν, σας περιμένουμε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, για να στηρίξετε κι εσείς από την πλευρά σας την όμορφη προσπάθεια του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα».

Λίγα λόγια για την «Ηλιαχτίδα»

Ο Σύλλογος Ατόμων με ειδικές ανάγκες «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» (οδός Βαλτινού και Μεσολογγίου) ιδρύθηκε το 1996 και διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Χαρακτηρίστηκε ως «ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ», έχει εγκριθεί σαν Πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης εκπαιδευομένων κοινωνικών λειτουργών, εντάχθηκε στο ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και αποτελεί μέλος της Π.ΟΣ.Γ.Κ.ΑμεΑ, της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του Δικτύου «Πυλώνες Αλληλεγγύης» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Από το 2004 λειτουργεί και σαν ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Α.Μ.Ε.Α., όπου διακινούνται καθημερινά 15 παιδιά, στα οποία προσφέρεται πρωινό γεύμα ενώ παρακολουθούν Εκπαιδευτικά Προγράμματα, όπως: Κατασκευές, Η/Υ, Μαγειρική, Αναλφαβητισμό, Δημιουργικό Ελεύθερο Παιχνίδι, Χορό, Θεατρικό παιχνίδι καθώς και Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Στήριξης.

Μπορείτε και εσείς να γίνετε φίλοι του Συλλόγου «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» καταβάλλοντας τη συνδρομή των 15€ ετησίως. Για οποιαδήποτε πληροφορία εγγραφής ή οτιδήποτε άλλο αφορά το σύλλογο μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Τσιούνη Μαρία, Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό του Συλλόγου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η ΑΛΦΑ 93 διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα για στήριξη του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.