Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου

νοσοκομειοΈχει περάσει περίπου ένας μήνας αφότου σημειώθηκαν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (της διοίκησης δηλαδή των δύο διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Νομού) ωστόσο η είδηση πέρασε στα ψιλά.
Άλλωστε στις σχετικές διεργασίες το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα διαδεχτούν τους Βλάχο (Αγρινίου) και Κυριακόπουλου (Μεσολογγίου) αντίστοιχα. Εάν θα είναι δηλαδή οι Τορουνίδης- Παπαδόπουλος που είχαν «κλειδώσει» πριν τις εκλογές ή αν αλλάζουν τα δεδομένα καθώς το 3ο μνημόνιο βάζει τους δικούς του όρους και στις επιλογές των στελεχών στην Υγεία.
Το υπουργείο Υγείας πάντως αποφάσισε να τοποθετήσει τον δικηγόρο (και δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου) Σταύρο Καμμένο σε αντικατάσταση της Παπαχρήστου – Αραβαντινού Άννας, η οποία παραιτήθηκε. Τον συνταξιούχο καθηγητή ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Φαφούτη Αλέξανδρου, ο οποίος παραιτήθηκε και την Σούκη Ελένη , Ιατρό Βιοπαθολόγο -Συντονίστρια Διευθύντρια Βιοπαθολογίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου και Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας , ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση της Πουρνάρα Βασιλικής.
Η θητεία τους λήγει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.